back to top
18 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

18 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Υπόθεση Novartis: Κατάθεση 11 ωρών έδωσε ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος Γ. Στουρνάρας

Διαβάστε επίσης

Μαραθώνια κατάθεση έδωσε ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος Γιάννης Στουρνάρας στην ανακρίτρια του Δικαστικού Συμβουλίου του Ειδικού Δικαστηρίου του νόμου περί ευθύνης υπουργών Κωνσταντίνα Αλεβιζοπούλου, που ερευνά την σκευωρία της Novartis, μετά την άσκηση από την Βουλή της ποινικής δίωξης σε βάρος του πρώην αναπληρωτή υπουργού Δικαιοσύνης Δημήτρη Παπαγγελόπουλου.

Ο κ. Στουρνάρας, κατέθετε επί 11 ώρες για την πολύκροτη υπόθεση, ενώ κατά την έξοδό του από τον Άρειο Πάγο δεν θέλησε να προβεί σε κάποια δήλωση. Ο κ.Στουνάρας είναι το πέμπτο πολιτικό πρόσωπο, κατά σειρά, που προσήλθε στο γραφείο της κυρίας Αλεβιζοπούλου και κατέθεσε για την υπόθεση της Novartis, καθώς προηγήθηκαν οι καταθέσεις του πρώην πρόεδρου του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελου Βενιζέλου, του πρώην υπουργού και βουλευτή του Κινήματος Αλλαγής Ανδρέα Λοβέρδου, του πρώην Πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά και του πρώην υπουργού Υγείας και πρώην Επιτρόπου Μετανάστευσης, Εσωτερικών Υποθέσεων και Ιθαγένειας της Ευρωπαϊκής Ένωσης Δημήτρη Αβραμόπουλου.

Να σημειωθεί ότι η κατάθεση του κ. Στουρνάρα ήταν η μεγαλύτερη σε χρονική διάρκεια εκ των καταθέσεων των τεσσάρων πολιτικών προσώπων που έχουν καταθέσει έως τώρα στην κυρία Αλεβιζοπούλου.

Την ερχόμενη Τρίτη, 12 Ιανουαρίου 2021 θα προσέλθει να καταθέσει στην κυρία Αλεβιζοπούλου, ο πρώην υπηρεσιακός Πρωθυπουργός και αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης Παναγιώτης Πικραμμένος.

Μίνα Μουστάκα

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα