back to top
23.4 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

23.4 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Έκκληση στον πρωθυπουργό από τους εμπόρους: Nα ανοίξουν τα καταστήματα

Διαβάστε επίσης

Έκκληση προς τον πρωθυπουργό να ανοίξουν τα εμπορικά καταστήματα και να μη χαθεί η τελευταία ευκαιρία επιβίωσης του εμπορικού κόσμου απευθύνει με επιστολή του ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Αθηνών κ. Σταύρος Καφούνης.

Στην επιστολή επισημαίνεται πως αυτή είναι η χειρότερη περίοδος που έχει υπάρξει για το λιανεμπόριο της χώρας και κατατίθενται προτάσεις με τις οποίες, για την επαναλειτουργία των καταστημάτων ακόμα και με τη μέθοδο του click inside με ασφαλές τρόπο. Παράλληλα, στην επιστολή ο κ. Καφούνης, ζητά επιπρόσθετα μέτρα για τη στήριξη των εμπόρων αλλά και κίνητρα με επιδοτήσεις για την προσαρμογή των επαγγελματιών στα νέα δεδομένα.

Εν τω μεταξύ τη δέσμευση ότι η κυβέρνηση θα κάνει σε άμεσο χρόνο ό,τι είναι ανθρωπίνως δυνατόν και επιτρέπεται λόγω της πανδημίας ώστε να λειτουργήσει, έστω κι εν μέρει, η αγορά έδωσε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης στη συνάντηση που είχε με τον πρόεδρο της Ελληνικής Συνομοσπονδίας Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας (ΕΣΕΕ), Γιώργο Καρανίκα.

«Ιδιαίτερη μέριμνα για μας αποτελούν οι επιχειρήσεις ένδυσης και υπόδησης που συνδέουν ιδιαίτερα τη λειτουργία τους με την περίοδο των εκπτώσεων» σημείωσε ο κ. Γεωργιάδης

«Η αποδοχή από το Υπουργείο Ανάπτυξης της πρότασης του εμπορικού κόσμου να λειτουργήσουν έστω με τη μέθοδο του click in shop τα καταστήματα ένδυσης, υπόδησης και κοσμήματος είναι στη σωστή κατεύθυνση, εφόσον υλοποιηθεί χωρίς χρονοτριβή, σημείωσε ο κ. Καρανίκας

Χριστιάννα Κούσιου

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα