back to top
20.5 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

20.5 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Νίκος Σοφιανός: Τι μέτρα θα λάβει ο Δήμος για λιανεμπόριο και εστίαση;

Διαβάστε επίσης

Να καταθέσει στο Δημοτικό Συμβούλιο δέσμη συγκεκριμένων μέτρων απαλλαγών και στήριξης των επαγγελματιών του λιανεμπορίου και της εστίασης της πόλης μας ζήτησε από τη Δημοτική Αρχή ο Νίκος Σοφιανός, επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης ΑΘήνας, μιλώντας στην αποψινή συνεδρίαση.

“Eίναι σε εξέλιξη και η πανδημία και η κρίση της οικονομίας και το ζητούμενο, από τη δική μας πλευρά, όσον αφορά το Δημοτικό Συμβούλιο και την ιεράρχηση, είναι τι μέτρα θα πάρει ο δήμος της ΑΘήνας.

Μέτρα τα οποία θα πρέπει να γίνουν αντικείμενο συζήτησης και στο Δημοτικό Συμβούλιο ώστε να στηριχθούν οι χιλιάδες επαγγελματίες έμποροι αλλά και επαγγελματίες στον χώρο της εστιάσης η οποία συνεχίζει να μένει κλειστή και συνεχίζει να πληρώνει και να πληρώνει και δημοτικά τέλη” ανέφερε ο κ. Σοφιανός.

“Είναι επείγον μετά από τρεις μήνες αποκλεισμού, μιλώντας για το λιανεμπόριο που άνοιξε σήμερα, για την εστιάση που συνεχίζει να είναι κλειστή αλλά και για τις επιπτώσεις που φέρνει αυτό, όχι μόνο στην επαγγελματική στέγη αλλά και στη δυσκολία να πληρώσει αυτός ο κόσμος και στον δήμο, θεωρούμε ότι πρέπει να έρθει με ευθύνη της Δημοτικής Αρχής συζήτηση και πλαίσιο συγκεκριμένων μέτρων στήριξης και απαλλαγών των επαγγελματιών της πόλης, σημείωσε ο κ. Σοφιανός και πρόσθεσε: “Αν θέλουμε να συμβάλλουμε στο μέτρο του δυνατού στην στήριξη της παρουσίας του εμπορίου στην πόλη μας όπως και των καταστημάτων επισιτισμού”.

Μάγδα Μπουλούκου

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα