back to top
16.8 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

16.8 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Την Τετάρτη η κατάθεση της Σοφίας Μπεκατώρου στην Εισαγγελία Πρωτοδικών

Διαβάστε επίσης

Την Τετάρτη το πρωί καλείται να καταθέσει στον εισαγγελέα πρωτοδικών Αθηνών Νίκου Στεφανάτου η Ολυμπιονίκης Σοφία Μπεκατώρου για τις σοβαρές καταγγελίες που έχει διατυπώσει και προκάλεσαν την αυτεπάγγελτη παρέμβαση της Προϊσταμένης Εισαγγελίας Σωτηρίας Παπαγεωργακοπούλου.

Ο εισαγγελέας , ο οποίος ανέλαβε την διερεύνηση της σοβαρής αυτής υπόθεσης, άμεσα , αφού μελέτησε όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας ξεκινά την επί της ουσίας διερεύνηση της υπόθεσης στέλνοντας κλήση να εξεταστεί ως μάρτυρας μεθαύριο το πρωί η Σοφία Μπεκατώρου.

Στο πλαίσιο της εισαγγελικής έρευνας ο Ολυμπιονίκης θα κληθεί να εισφέρει στη Δικαιοσύνη όλα εκείνα τα στοιχεία που έχει στη διάθεσή της για το πρόσωπο που έχει ήδη κατονομάσει ήδη στις αρχές ως δράστη του βιασμού , καθώς και αν έχει στη διάθεσή της στοιχεία για άλλες περιπτώσεις.

Η Εισαγγελία θα ερευνήσει σε βάθος και προς κάθε κατεύθυνση την υπόθεση, ώστε να μην μείνει καμία σκιά , τώρα που άνοιξαν τα στόματα, όπως έλεγαν χαρακτηριστικά πηγές από το χώρο της Δικαιοσύνης .

Στο στόχαστρο των εισαγγελικών αρχών θα μπουν όλες οι καταγγελλόμενες αξιόποινες πράξεις. Για όσες βεβαίως εκ του νόμου έχουν υποπέσει σε παραγραφή , τα χέρια των εισαγγελικών αρχών είναι «δεμένα», ωστόσο η έρευνα παραμένει ανοιχτή για μεταγενέστερες πράξεις που παραμένουν «ζωντανές» και μπορούν να οδηγήσουν στην άσκηση ποινικής δίωξης.

Μίνα Μουστάκα

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα