back to top
20.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

20.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

104 tablets σε μαθητές πρόσφερε η Ένωση «Μαζί για το Παιδί»

Διαβάστε επίσης

H Ένωση «Μαζί για το Παιδί» προσέφερε 104 tablets σε 14 σχολικές μονάδες στηρίζοντας 210 παιδιά που ζουν σε απομακρυσμένες και ακριτικές περιοχές.

Η δωρεά του «Μαζί για το Παιδί» εξασφαλίζει ίσες ευκαιρίες στην παιδεία καλύπτοντας  την τρέχουσα ανάγκη τηλε-εκπαίδευσης των μαθητών λόγω της πανδημίας.  Ταυτόχρονα αποτελεί εκπαιδευτικό υλικό που θα παραμείνει στις σχολικές μονάδες και θα χρησιμοποιηθεί και στο μέλλον για την ανάπτυξη ψηφιακών δεξιοτήτων των παιδιών προσφέροντας τους την πρόσβαση στον κόσμο της γνώσης.

Συγκεκριμένα, ο εξοπλισμός θα καλύψει ανάγκες του Δημοτικού Σχολείο Δικαίων, του νομού Έβρου και τις σχολικές μονάδες (Νηπιαγωγεία και Δημοτικά Σχολεία) στο Δήμο Αγράφων:

•    Νηπιαγωγείο και Δημοτικό Σχολείο Ραπτόπουλου
•    Δημοτικό Σχολείο Βαλαώρας
•    Νηπιαγωγείο  και Δημοτικό Σχολείο Γρανίτσας
•    Δημοτικό Σχολείο Δάφνης
•    Νηπιαγωγείο και Δημοτικό Σχολείο Δαφνούλας
•    Δημοτικό Σχολείο Δυτικής Φραγκίστας
•    Δημοτικό Σχολείο Κρέντης
•    Δημοτικό Σχολείο Δυτικής Παλαιοκατούνας
•    Νηπιαγωγείο Κρέντη & Παράρτημα Δάφνης
•    Νηπιαγωγείο Παλαιοκατούνας

Όπως τονίζουν τα  μέλη της  Ένωσης «Μαζί για το Παιδί», «ο οργανισμός βοηθάει όπου υπάρχουν παιδιά σε ανάγκη. Με ενέργειες ολιστικού χαρακτήρα έχει  στηρίξει  χιλιάδες  παιδιά και νέους σε απομακρυσμένες και ακριτικές περιοχές σε όλη την Ελλάδα. Ακόμη και τώρα που οι περιορισμοί στις μετακινήσεις λόγω πανδημίας είναι σε ισχύ, το «Μαζί για το Παιδί» βρίσκει τρόπους να είναι δίπλα σε παιδιά και οικογένειες που χρειάζονται στήριξη».

Η ενέργεια υλοποιήθηκε με την ευγενική υποστήριξη των : Entrepreneurs Organization Greece και ΠΛΑΙΣΙΟ COMPUTERS ΑΕΒΕ.

«Μαζί για το Παιδί»

Το «Μαζί για το Παιδί» είναι μια Ένωση μη-κερδοσκοπικών σωματείων και ιδρυμάτων, που εργάζονται, από το 1996, για την ευημερία παιδιών, νέων και οικογενειών που αντιμετωπίζουν τη φτώχεια, την αναπηρία, την κακοποίηση και την αρρώστια. Η Ένωση και τα μέλη της προσφέρουν υπηρεσίες σε περισσότερα από 30.000 παιδιά στην Ελλάδα ετησίως. 

Η Ένωση «Μαζί για το Παιδί» είναι μια ανεξάρτητη οικονομικά οργάνωση η οποία δεν λαμβάνει κρατικές ή ευρωπαϊκές επιχορηγήσεις και λειτουργεί με οικονομίες κλίμακας. Συντηρείται αποκλειστικά από χορηγίες εταιρειών και ιδιωτών, έσοδα από προγράμματα εταιρικής κοινωνικής ευθύνης και από τη διοργάνωση φιλανθρωπικών εκδηλώσεων.

Καλλιόπη Ασλανίδου

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα