back to top
20.5 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

20.5 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Γ. Μαυρωτάς: Ανακοινώνονται πρωτοβουλίες για την αντιμετώπιση των φαινομένων μετά και τις αποκαλύψεις της Σοφίας Μπεκατώρου

Διαβάστε επίσης

«Τις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθούν πρωτοβουλίες προκειμένου να αντιμετωπιστούν φαινόμενα όπως αυτά που καταγγέλλονται μετά και τις αποκαλύψεις της Σοφίας Μπεκατώρου»  δήλωσε ο γγ Αθλητισμού Γιώργος Μαυρωτάς στον Αθήνα 9.84 και στην Κατερίνα Παπαβασιλείου.

«Το μεγάλο μυστικό είναι η πρόληψη, η ευαισθητοποίηση, η εκπαίδευση και η ενημέρωση όλων των ανθρώπων στο χώρο του αθλητισμού.

Γονείς, αθλητές, προπονητές και παράγοντες, μέσα απο συγκεκριμένες ημερίδες, θα γνωρίζουν μέχρι που φτάνουν τα όρια και τι μπορεί να κάνει κάποιος όταν υποπέσει στην αντίληψή του κάτι άσχημο. ‘Οσοι λοιπόν έχουν στο μυαλό τους παρεκκλίνουσες συμπεριφορές να μην τολμούν να τις εφαρμόσουν ποτέ».

Ο γγ Αθλητισμού τόνισε πως επειδή «η μακροχρόνια παραμονή στις διοικήσεις δημιουργεί κατεστημένα νομοθετήθηκε όριο έως 3 θητείες, ενώ στα διοικητικά συμβούλια θα συμμετέχουν και οι αθλητές προκειμένου να έχουν γνώση και λόγο στην λήψη των αποφάσεων».

Τέλος, ανέφερε ότι «η εμπιστοσύνη στον αθλητισμό κτίζεται κάθε μέρα» τονίζοντας πως «τα ελάχιστα παραδείγματα πρακτικών σαν και αυτό που κατήγγειλε η Σοφία δεν πρέπει να αμαυρώνουν την εικόνα του αθλητισμού».

 

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα