back to top
20.5 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

20.5 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Κύπελλο Ελλάδας: Προημιτελικά σε Καραϊσκάκη, Τούμπα και ΟΑΚΑ

Διαβάστε επίσης

Οι προημιτελικοί αγώνες του Κυπέλλου ξεκινούν την Τετάρτη με την πιο σημαντική αναμέτρηση να διεξάγεται στο Καραϊσκάκη ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Άρη, ενώ ΠΑΟΚ και ΑΕΚ υποδέχονται Λαμία και Βόλος αντίστοιχα.

Οι πρώτοι αγώνες για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας ξεκινούν απόψε με το σημαντικότερο ματς να διεξάγεται στο Καραϊσκάκη στις 19:30, με τον Ολυμπιακό να υποδέχεται τον Άρη. Συνολικά τρεις αναμετρήσεις θα γίνουν σήμερα και μία αύριο με τις ρεβάνς να έχουν οριστεί για τις αρχές του επόμενου μήνα.

Στο αποψινό πρόγραμμα, το πρώτο παιχνίδι της ημέρας στις 17:00, είναι εκείνο στο ΟΑΚΑ, με την ΑΕΚ να υποδέχεται τον Βόλο, με την Ένωση να ψάχνει σκορ πρόκρισης και τους φιλοξενούμενους να θέλουν ένα καλό αποτέλεσμα ενόψει και της ρεβάνς. Στις 19:00, ο ΠΑΟΚ φιλοξενεί στην Τούμπα την Λαμία, έχοντας θεωρητικά το ευκολότερο έργο από τις ομάδες που βρίσκονται στους «8».

Το παιχνίδι που κλείνει το πρόγραμμα της αποψινής μέρας είναι αυτό του Καραϊσκάκη με τον Ολυμπιακό να υποδέχεται τον Άρη, σε ένα ζευγάρωμα όπου και οι δύο ομάδες έχουν ως στόχο να φτάσουν μέχρι τον μεγάλο τελικό.

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου

ΑΕΚ-ΝΠΣ Βόλος (17:00)
ΠΑΟΚ-Λαμία (19:00)
Ολυμπιακός-Άρης (21:30)

Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου

ΠΑΣ Γιάννινα-Παναθηναϊκός (15:00)

Απόστολος Βαξεβανέλλης

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα