back to top
13 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

13 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Βασίλης Χαραλαμπόπουλος μιλά στον Αθήνα 9.84 για τον «Ροδομάγουλο»

Διαβάστε επίσης

O ταλαντούχος ηθοποιός Βασίλης Χαραλαμπόπουλος υπογράφει το πρώτο παραμύθι του με τίτλο «Ο Ροδομάγουλος», από τις εκδόσεις Κάκτος, ένα παραμύθι που ταξιδεύει μικρούς και μεγάλους σε… άλλη τροχιά.

«Να ζωντανέψω τα αστέρια, αυτήν την ιστορία είχα στο μυαλό μου και τώρα λόγω καραντίνας, βρήκα το χρόνο να την αποτυπώσω στο χαρτί» είπε ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, μιλώντας στον Αθήνα 9.84 και στην Σοφία Μπερετάνου.

«Ο ήρωας του παραμυθιού είναι ένας μικρός καλοκάγαθος πλανήτης που λαχταρά να εξερευνήσει το σύμπαν. Φεύγει, λοιπόν, από την τροχιά του και ξεκινάει μια πρωτόγνωρη περιπέτεια, που του επιφυλάσσει πολλές εκπλήξεις. Μια από αυτές θα είναι και η συνάντηση του με τη Γη, η οποία πείθεται να το σκάσει για λίγο από την τροχιά της» είπε ο κ Χαραλαμπόπουλος, περιγράφοντας την ιστορία του παραμυθιού.

« Μέσα από αυτό το παραμύθι καταλαβαίνουμε πόσο σημαντικό είναι να ταξιδεύουμε από παιδιά με το νου και με το σώμα και να δημιουργούμε. Να αγαπάμε και να έχουμε όλες αυτές τις αξίες που πρέπει να έχει ο άνθρωπος. Το αίσθημα της φιλίας, της αγάπης, του έρωτα, της αυτοθυσίας. Ο καλύτερος τρόπος για να μάθουν τα παιδιά πως να πατούν γερά στη γη είναι να ταξιδέψουν πρώτα ανάμεσα στα αστέρια» 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα