back to top
23.4 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

23.4 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Καλύτερος προπονητής της χρονιάς ο Μαρτίνς

Διαβάστε επίσης

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Πέδρο Μαρτίνς, βραβεύτηκε από τον ΠΣΑΠ ως ο κορυφαίος της χρονιάς μετά και την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Μάλιστα ο επιθετικός των «ερυθρόλευκων» Γιουσέφ Ελ Αραμπί βραβεύτηκε και αυτός, ως κορυφαίος σκόρερ αλλά και καλύτερος ξένος του πρωταθλήματος.

Ο Πέδρο Μαρτίνς ανέφερε:

Τη βράβευσή του: Είμαι πολύ συγκινημένος και πολύ ευχαριστημένος. Έχει την πιο μεγάλη αξία διότι έρχεται από τα χέρια των παικτών, των πραγματικών πρωταγωνιστών. Θέλω να το μοιραστώ με τους παίκτες μου διότι έχω μεγάλους παίκτες. Να σταθώ και στους συναδέλφους μου σε Παναθηναϊκό και ΟΦΗ για τη δουλειά που έκαναν πέρυσι και θα μπορούσαν να ήταν σε αυτή τη θέση και εσάς την εκδήλωση.

Τους στόχους του: Αυτό που προσπαθώ είναι καθημερινά να προσφέρουμε ότι περισσότερο μπορούμε. Προσπαθούμε πάντα να παρουσιάζουμε καλό ποδόσφαιρο και ωραίο θέαμα. Αυτό που έχω προσπαθήσει να περάσω στους παίκτες μου και θεωρώ πως το έχω καταφέρει είναι πως πρέπει να δουλεύουμε με όλο τον σεβασμό προς το ελληνικό ποδόσφαιρο. Θέλω να σέβομαι και να προσφέρω στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Το τι θα ήθελε να αλλάξει στην Ελλάδα: Όσον αφορά στον ελληνικό λαό και την Ελλάδα δεν θα ήθελα να αλλάξω τίποτα. Βρίσκω πολλές ομοιότητες με τους Πορτογάλους. Δεν θα ήθελα και δεν θα μπορούσα να αλλάξω κάτι σε τέτοια κουλτούρα. Όσον αφορά στο ποδόσφαιρο θα ήθελα όσο είμαι εδώ να βοηθήσω, να αναβαθμίσουμε το θέαμα και να έχουμε πιο ελκυστικό το ποδόσφαιρο και πιο δημοφιλές στο εξωτερικό. Να γίνει πιο ανταγωνιστικό. Με ωραία παιχνίδια και καλούς αγωνιστικούς χώρους.

Και ο Μαροκινός μίλησε στην κάμερα της Nova τονίζοντας:

Τις βραβεύσεις του: Είμαι πολύ χαρούμενος. Ήταν μία πολύ καλή χρονιά. Είμαι πολύ περήφανος για το νταμπλ. Είμαι πολύ χαρούμενος που βγήκα πρώτος σκόρερ και για όλα όσα έχουμε καταφέρει.

Τα γκολ του και ποιο ξεχωρίζει: Όλα τα γκολ είχαν σημασία. Όταν ήρθα ήρθα για τον τίτλο του πρωταθλητή. Ελπίζουμε να κάνουμε τα ίδια φέτος και να πάμε πιο καλά στο Europa.

Ο Δημήτρης Εμμανουηλίδης βραβεύτηκε από τον ΠΣΑΠ ως καλύτερος νεαρός παίκτης μετά την περσινή σεζόν στον Πανιώνιο.

Ο νεαρός Έλληνας μεσοεπιθετικός έκανε καλή σεζόν πέρσι με τον Πανιώνιο που δεν κατάφερε να σωθεί, ωστόσο ο Εμμανουηλίδης πήρε το βραβείο του καλύτερου νεαρού παίκτη, ενώ πλέον βρίσκεται δανεικός από τον Παναθηναϊκό στην Φορτούνα Σιτάρντ.

Ανδρέας Χανιάς

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα