back to top
19 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

19 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Αποχωρεί ο ΣΥΡΙΖΑ από το νομοσχέδιο για τα ΜΜΕ – Σφοδρή κριτική Α. Τσίπρα

Διαβάστε επίσης

Την αποχώρηση του ΣΥΡΙΖΑ από την συζήτηση και ψήφιση του νομοσχεδίου για τα ΜΜΕ ανακοίνωσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, παρεμβαίνοντας στη συζήτηση στην Ολομέλεια, ενώ άσκησε κριτική στην κυβέρνηση ότι την ώρα που η ελληνική κοινωνία μετρά τις πληγές της από την κακοκαιρία, η ΝΔ θέλει να ψηφίσει στα μουλωχτά αμοιβές στα golden boys της ΕΡΤ και να κάνει δώρα στους καναλάρχες.

«Δεν υπάρχει επιτελικό κράτος άλλα επιτελική προπαγάνδα» είπε ο κ. Τσίπρας και άσκησε κριτική στην χθεσινή εμφάνιση του πρωθυπουργού που συνέστησε υπομονή για την κακοκαιρία, κάνοντας λόγο για «χαρούμενο πρωθυπουργό που έπινε καφέ στο Da Capo την ώρα που αποκλείονταν συμπολίτες μας και χιλιάδες νοικοκυριά δεν είχαν ρεύμα»

«Δρούμε προληπτικά και λέτε γιατί το κάνουμε» απάντησε ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργό Θεόδωρος Λιβάνιος, σχολιάζοντας την κριτική του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης για το κλείσιμο της Εθνικής Οδού και αναρωτήθηκε αν ο ΣΥΡΙΖΑ ήθελε να εγκλωβιστούν άνθρωποι μέσα στα αυτοκίνητα τους. «Ουδέποτε είπαμε ότι στην διαχείριση του χιονιά είμαστε απολύτως ικανοποιημένοι» συνέχισε ο κ Λιβάνιος και μίλησε για προνοητικότητα της κυβέρνησης στο να προστατευθούν ανθρώπινες ζωές.

Νewsroom Αθήνα 9.84

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα