back to top
23 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

23 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου σε live streaming από τον Σταυρό του Νότου

Διαβάστε επίσης

Αν μπορεί κάποιος να μας φέρει όλους κοντά, μικρούς και μεγάλους, αυτός είναι ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου. Ο αιώνιος έφηβος, πάντα τρυφερός και αυθεντικός, δεν έχει σταματήσει να εμπνέει και να συγκινεί γενιές και γενιές.

Με έντονη τη διάθεση για επικοινωνία και σύνδεση σε αυτή τη δύσκολη συνθήκη που βιώνουμε, ο Βασίλης, που του έχει λείψει η επαφή του μαζί μας, θα μας ενώσει σε μια on line συναυλία. Γιατί η μουσική καταφέρνει πάντα να λειτουργεί ως αντίδοτο και να γαληνεύει.

Την Κυριακή 21 Φεβρουαρίου ο Βασίλης θα μας τραγουδήσει ζωντανά από τη ζεστή ατμόσφαιρα του Σταυρού του Νότου όλα όσα αγαπάμε. Θα κάνει μια μεγάλη βουτιά στην τεράστια δισκογραφία του και θα διαλέξει αυτά που έχουν ριζωθεί βαθιά στη συνείδησή μας, αυτά που μας ξεσηκώνουν, αυτά που μας ταξιδεύουν.

Ένα πρόγραμμα που απευθύνεται σε όλους, όσοι αισθάνονται, όπως ο Βασίλης, ατίθασοι και νέοι στην καρδιά, συγκινούνται, προβληματίζονται, ζουν με τρυφερότητα και ροκ διάθεση.

Με τη βοήθεια της τεχνολογίας, θα μπορέσουμε, από την ασφάλεια του σπιτιού μας, να βρεθούμε στην κεντρική σκηνή του Σταυρού του Νότου και να απολαύσουμε -έστω και έτσι- την εμπειρία μιας live συναυλίας, ελπίζοντας πάντα να ξανασμίξουμε το γρηγορότερο.

Πάντα μαζί του οι μόνιμοι συνεργάτες, με τον Αντρέα Αποστόλου στις ενορχηστρώσεις, καθώς και οι φωνές της Μαίρης Μπρόζη και του Απόστολου Μόσιου.
Μαζί του οι μουσικοί:

Πιάνο – keyboards: Αντρέας Αποστόλου
Ηλεκτρικό Μπάσο: Βαγγέλης Πατεράκης,
Τύμπανα: Στέφανος Δημητρίου
Βιολί – τραγούδι: Μαίρη Μπρόζη
Κιθάρες – τραγούδι: Απόστολος Μόσιος
Κιθάρες: Γιάννης Αυγέρης
Επιμέλεια ήχου: Αλέξανδρος Μπίτος, Λυσιέν Κλίμης
Επιμέλεια φώτων: Γιάννης Δίπλας
Ενορχήστρωση: Αντρέας Αποστόλου

Πληροφορίες Συναυλίας:

Ώρα έναρξης: 21.00
Τιμή εισιτηρίου: 10€
Προσφορά προπώλησης ως την Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου: 8€

Το Link on line προπώλησης.

ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΊΑΣ: ΑΘΉΝΑ 9.84

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα