back to top
20.2 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

20.2 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Απορρίφθηκε η προσφυγή του ΠΑΣ-Κανονικά το ματς με τον Παναθηναϊκό στο Αγρίνιο

Διαβάστε επίσης

Κανονικά στις 15:00 θα διεξαχθεί ο πρώτος προημιτελικός του Κυπέλλου Ελλάδας ανάμεσα στον ΠΑΣ Γιάννινα και τον Παναθηναϊκό στο Αγρίνιο, καθώς απορρίφθηκε η προσφυγή της ομάδας της Ηπείρου στο Διαιτητικό της ΕΠΟ για αντικανονική αλλαγή έδρας.

Κανονικά θα διεξαχθεί το παιχνίδι του Κυπέλλου ανάμεσα στον ΠΑΣ Γιάννινα και τον Παναθηναϊκό. Το διαιτητικό δικαστήριο απέρριψε την έφεση που είχε καταθέσει η ομάδα των Ιωαννίνων.

Η ομάδα της Ηπείρου ζητούσε την ακύρωσή του ματς, επισημαίνοντας ότι είναι αντικανονική η διαδικασία η οποία ακολουθήθηκε για την αλλαγή της έδρας.

«Κατά τη σημερινή του συνεδρίαση, το Διαιτητικό Δικαστήριο Ποδοσφαίρου απέρριψε κατά πλειοψηφία την προσφυγή της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα κατά της ΕΠΟ για την ακύρωση της απόφασης της Επιτροπής Διοργανώσεων περί αλλαγής της έδρας διεξαγωγής του εξ αναβολής αγώνα της 7ης φάσης (1η αγωνιστική) του Κυπέλλου Ελλάδος ΠΑΣ Γιάννινα-Παναθηναϊκός», αναφέρει η σχετική απόφαση.

Το παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 15:00 στο γήπεδο του Αγρινίου στο πρώτο μεταξύ τους αγώνα για την φάση των 16 του Κυπέλλου.

Απόστολος Βαξεβανέλλης

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα