back to top
18.1 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

18.1 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Επιμένει η Ανοιχτή Πόλη στη διαβούλευση για τον λόφο του Στρέφη

Διαβάστε επίσης

Τη διεξαγωγή ειδικής συνεδρίασης με θέμα τον λόφο του Στρέφη και τις αναγκαίες παρεμβάσεις για την συντήρηση και την αναβάθμισή του, αποφάσισε το Συμβούλιο της α’ Κοινότητας, κατόπιν σχετικής πρότασης που κατέθεσε η Ανοιχτή Πόλη.

«Οι κάτοικοι πρέπει να έχουν λόγο», τονίζει μεταξύ άλλων, ο συνδυασμός του Νάσου Ηλιόπουλου.

Δείτε ολόκληρη την ανακοίνωση

Η Ανοιχτή Πόλη φέρνει στην Κοινότητα το διάλογο για το λόφο του Στρέφη
Απέναντι στην περιφρόνηση από τη Δημοτική Αρχή του δημόσιου διαλόγου για το μέλλον του λόφου του Στρέφη, η Ανοιχτή Πόλη κατέθεσε στο Συμβούλιο της 1ης κοινότητας σχέδιο δομημένης διαβούλευσης που να εμπλέκει τους κατοίκους και τους φορείς τους, αλλά και την επιστημονική κοινότητα. 
Το Κοινοτικό Συμβούλιο, ανταποκρινόμενο στην έλλειψη διαλόγου για το θέμα, αποφάσισε ομόφωνα τη διεξαγωγή ειδικής συνεδρίασης, για να συζητηθεί το μέλλον του λόφου και οι ανάγκες που υπάρχουν για τη συντήρηση και την αναβάθμισή του. 
Η Ανοιχτή Πόλη έχει συγκροτήσει ομάδα που επεξεργάζεται τις δυνατότητες που υπάρχουν και θα συμβάλλει με τις προτάσεις της, όσο πιο δημιουργικά μπορεί, στο διάλογο που ανοίγει. Ο λόφος του Στρέφη αποτελεί πολύτιμο χώρο πρασίνου για την περιοχή, μια περιοχή που εδώ και καιρό δεν βρίσκεται στο επίκεντρο της φροντίδας των δημοτικών αρχών. 
Μάγδα Μπουλούκου

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα