back to top
23 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

23 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

ΕΡΕΥΝΑ ΑΓΟΡΑΣ ΓΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ ΜΕ ΔΙΑΦΗΜΙΖΟΜΕΝΟΥΣ

Διαβάστε επίσης

Κατεβάστε το αρχείο word ΕΔΩ

 

ΕΡΕΥΝΑ ΑΓΟΡΑΣ ΓΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ
ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ ΜΕ ΔΙΑΦΗΜΙΖΟΜΕΝΟΥΣ

Στο πλαίσιο διενεργούμενης από την Επιχείρησή μας έρευνας αγοράς, προκειμένου να διαπιστωθεί το επίπεδο του υφιστάμενου ανταγωνισμού στον τομέα της παροχής των υπηρεσιών ολοκληρωμένης υποστήριξης και συνεργασίας με διαφημιζόμενους, ώστε στη συνέχεια να εξεταστεί η ανάθεση των υπηρεσιών αυτών, καλείται κάθε ενδιαφερόμενος οικονομικός φορέας, φυσικό ή νομικό πρόσωπο, να αποστείλει, μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση: [email protected], ενδεικτικές τιμές στις οποίες θα διέθετε προς την Επιχείρηση τις ακόλουθες υπηρεσίες, ενταγμένες σε ενιαία σύμβαση:

Παροχή υπηρεσιών ολοκληρωμένης υποστήριξης και συνεργασίας με διαφημιζόμενους (διευκρίνιση: ΟΧΙ προσέλκυση διαφημίσεων-πωλήσεων), εντός πλαισίου ολοκληρωμένης επικοινωνίας marketing, όπου δεν μεσολαβεί διαφημιστική εταιρεία (παράδειγμα: «μικροί» διαφημιζόμενοι που συνεργάζονται απευθείας με τον ραδιοφωνικό μας σταθμό), προκειμένου να γίνεται αποτελεσματικότερη στόχευση του διαφημιστικού μηνύματος.

Οι υπηρεσίες περιλαμβάνουν, ενδεικτικά, ενημέρωση του διαφημιζόμενου για τις τάσεις του κοινού / ακροατών, υποβολή προτάσεων προς τον διαφημιζόμενο για τη διαμόρφωση της διαφήμισης, ώστε να μεγιστοποιείται η αποτελεσματικότητά της, λαμβάνοντας υπόψη και την εκάστοτε κατηγορία κοινού/στόχου της διαφήμισης. Επίσης, μετά από τη μετάδοση της διαφήμισης, διερεύνηση της ικανοποίησης του διαφημιζόμενου, ανάλυση της αποτελεσματικότητάς της και υποβολή προτάσεων για τη βελτίωσή της.

Θα προβλέπεται υποχρέωση υποβολής τακτικών απολογιστικών αναφορών στην Επιχείρηση.

Απαιτείται ως προδιαγραφή, η πολύχρονη ενασχόληση (επί φυσικού προσώπου) ή εμπειρία (επί νομικού προσώπου) σε αντικείμενα που σχετίζονται με την περιγραφόμενη υπηρεσία.

Απαιτείται η γνώση χρήσης Η/Υ.

Η διάρκεια της σύμβασης που ίσως συναφθεί, θα είναι 12 μηνών.

Διευκρινίζεται, ότι η παρούσα ΔΕΝ αποτελεί πρόσκληση για την υποβολή προσφορών, ούτε δεσμεύεται με αυτήν η Επιχείρηση ότι θα προβεί οπωσδήποτε στην ανάθεση των υπηρεσιών. Ανάλογα με τα αποτελέσματά της, μπορεί να αποτελέσει τη βάση διαβούλευσης με έναν ή περισσότερους οικονομικούς φορείς, η οποία ενδέχεται να καταλήξει σε διαγωνιστική διαδικασία ή σε απευθείας ανάθεση των υπηρεσιών, λαμβάνοντας υπόψη το ύψος της προϋπολογιζόμενης δαπάνης, όπως θα προκύψει από την παρούσα έρευνα αγοράς. Σε περίπτωση που τα αποτελέσματα της παρούσας δεν αξιολογηθούν ως ικανοποιητικά για την Επιχείρηση, σύμφωνα και με τις δυνατότητες του προϋπολογισμού της, η Επιχείρηση διατηρεί το δικαίωμα να μην προβεί σε ανάθεση της υπηρεσίας, κατά την απόλυτη διακριτική της ευχέρεια.

Η αποστολή των οικονομικών προτάσεων στη διεύθυνση: [email protected]

θα πρέπει να γίνει αποκλειστικά με e-mail, εξαιτίας της ανάγκης να περιοριστεί η διασπορά του κορωνοϊού SARS-COV2, από σήμερα, 24/02/2021, μέχρι και την Παρασκευή, 26/02/2021 και ώρα 20:00. Θερμή παράκληση προς τους ενδιαφερόμενους, να αναγράφουν στο mail: Ονοματεπώνυμο, πατρώνυμο και μητρώνυμο ή ακριβή επωνυμία, αν πρόκειται για νομικά πρόσωπα, διεύθυνση έδρας/επαγγελματικής εγκατάστασης με ταχυδρομικό κώδικα, Α.Φ.Μ. και Δ.Ο.Υ., Αρ. Γ.Ε.ΜΗ. (αν υπάρχει) και στοιχεία νόμιμου εκπροσώπου, αν πρόκειται για νομικά πρόσωπα.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα