back to top
23 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

23 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Ελίζα Βόζεμπεργκ: Δεν επιμένω στην παραίτηση Μενδώνη

Διαβάστε επίσης

Στο θέμα των ημερών σε σχέση με την υπόθεση Λιγνάδη, αναφέρθηκε μιλώντας στον Αθήνα 9.84 και στους Γιάννη Λαυράνο- Νίκο Καρούτζο, η ευρωβουλευτής της ΝΔ Ελίζα Βόζεμπεργκ.

«Την ανέλαβε την πολιτική ευθύνη ο πρωθυπουργός και άσκησε και αυστηρή κριτική στην εικόνα που παρουσίασε η κυρία Μενδώνη, αλλά δεν υπάρχει πια θέμα εκκρεμές, με το δεδομένο ότι κανείς δεν μπορεί να υποστηρίξει ότι αυτά ήταν σε γνώση κάποιου, αυτά τα σκοτεινά και δυσάρεστα με τον κύριο Λιγνάδη. Δεν τα γνώριζε κανείς. Γνώριζε έναν άνθρωπο που είχε όλα τα προσόντα να γίνει διευθυντής του θεάτρου και γι’ αυτό διορίστηκε»  είπε χαρακτηριστικά .

Οσον αφορά στην άποψη που είχε εκφράσει για παραίτηση της Λίνας Μενδνώνη, τόνισε μεταξύ άλλων: «Ήταν προσωπική μου άποψη, ότι μετά τη συνέντευξη της κυρίας Μενδώνη, είχε δημιουργηθεί μια αρνητική εικόνα η οποία εκτιμούσα ότι έβλαπτε το έργο της κυβέρνησης , από την άλλη πλευρά ο πρωθυπουργός εξήγησε, έβαλε στη ζυγαριά το έργο της κυρίας Μενδώνη, το οποίο αξιολόγησε πολύ αποτελεσματικό και θετικό και το θέμα έληξε, εννοείται ότι δεν επιμένω»

Χαρακτήρισε ανατριχιαστικό το hashtag “ΝΔ_ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΕΣ” και τόνισε πως ο ελληνικός λαός δεν θέλει ούτε κραυγές, ούτε αντιπαραθέσεις, θέλει επιχειρήματα και προτάσεις. «Ανατρίχιασα όταν είδα hashtag “ΝΔ_ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΕΣ” Είναι δυνατόν τέτοια σκοτεινή συζήτηση να μπαίνει στην πολιτική αντιπαράθεση. Να θίγεται ο πρωθυπουργός και το περιβάλλον του με τέτοιες αναφορές, χωρίς να απομακρύνονται πρόσωπα που κάνουν τέτοιους υπαινιγμούς;»

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα