back to top
18 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

18 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Τορούν 2021: Ο Δουβαλίδης χάνει τη διοργάνωση λόγω τραυματισμού

Διαβάστε επίσης

Ο Κώστας Δουβαλίδης ακύρωσε τη συμμετοχή του στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κλειστού, λίγες μόλις ημέρες πριν την αναχώρηση για το Τορούν, λόγω τραυματισμού.

Ο πρωταθλητής των ψηλών εμποδίων υπέστη θλάση στο δικέφαλο, η οποία δεν του επιτρέπει να διεκδικήσει τη διάκριση στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, όπως έκανε πριν από δύο χρόνια στη Γλασκώβη, όπου ήταν 5ος στα 60 μ. εμπ..

“Έκανα μαγνητική και έδειξε πως υπάρχει θλάση. Είναι η δεύτερη που παθαίνω στο ίδιο πόδι, μετά από εκείνη στην προετοιμασία της Κύπρου. Δυστυχώς δεν θα μπορέσω να διεκδικήσω μια καλή παρουσία στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα. Είμαι στεναχωρημένος, όχι μόνο γατί πίστευα πως μπορώ να έχω μια καλή εμφάνιση, αλλά γιατί δεν μου αρέσει να χάνω αγώνες”, είπε ο Δουβαλίδης που φέτος νόσησε και από τον ιό covid-19.

“Ίσως και το γεγονός ότι νόσησα να με έκανε πιο ευάλωτο. Ήταν μια δύσκολη σεζόν με πολλά προβλήματα και αρκετή πίεση. Σε κάθε περίπτωση πρέπει να κοιτάξω μπροστά και συγκεκριμένα στους Ολυμπιακούς του Τόκιο”, κατέληξε ο αθλητής του Μπάμπη Σδρόλα.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα