back to top
23.1 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

23.1 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Νέα πλατφόρμα αποβίβασης επιβατών απέκτησε το λιμάνι του Πειραιά

Διαβάστε επίσης

Νέα πλατφόρμα αποβίβασης επιβατών απέκτησε το λιμάνι του Πειραιά. Όπως ανακοίνωσε η εταιρεία ΟΛΠ Α.Ε., το μεγαλύτερο λιμάνι της χώρας «προχώρησε στην μελέτη και προμήθεια μιας νέας πλατφόρμας αποβίβασης επιβατών, η οποία κατασκευάστηκε λαμβάνοντας υπόψη τις διαστάσεις των πλοίων της Ακτοπλοΐας αλλά και των κρουαζιεροπλοίων που δραστηριοποιούνται στην ευρύτερη περιοχή».

Όπως εξηγεί η εταιρεία, η νέα πλατφόρμα «θα χρησιμοποιείται σε περιπτώσεις αδυναμίας χρήσης των ιδίων μέσων του πλοίου» ενώ «δύναται να χρησιμοποιηθεί με ασφάλεια σε διαφόρων μεγεθών πλοία που προσεγγίζουν στον λιμένα του Πειραιά». Επιπλέον, η νέα κατασκευή βελτιώνει την επιχειρησιακή ικανότητα του λιμένος του Πειραιά για την αντιμετώπιση έκτακτων καταστάσεων.

Η όλη διαδικασία πραγματοποιήθηκε υπό την επίβλεψη ανεξάρτητου Φορέα Επιθεωρήσεων και Πιστοποιήσεων (INDΕPENDENT THIRD PARTY) και τηρήθηκαν όλα τα προβλεπόμενα πρότυπα μελέτης και κατασκευής, με γνώμονα την αναβάθμιση της ασφάλειας στους χώρους αρμοδιότητάς της ΟΛΠ Α.Ε

Newsroom Αθήνα 9,84

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα