back to top
17.4 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

17.4 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Τα καλύτερα ντοκιμαντέρ του Top Docs του 23ου Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης

Διαβάστε επίσης

To Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης επιστρέφει διαδικτυακά και παρουσιάζει το αφιέρωμα με τίτλο «Προορισμός: Ταξίδι», τα καλύτερα ντοκιμαντέρ πρόσφατης παραγωγής από ολόκληρο τον κόσμο και το τμήμα Nextgen.

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ: ΤΑΞΙΔΙ
Εξερευνούμε τη σύγχρονη εμπειρία του ταξιδιού και τη σχέση μας μαζί του μέσα από ένα συναρπαστικό αφιέρωμα με τίτλο Προορισμός: Ταξίδι που περιλαμβάνει συνολικά 22 ταινίες: 20 ντοκιμαντέρ και δύο ταινίες μυθοπλασίας.

TOP DOCS
Βλέπουμε τα καλύτερα ντοκιμαντέρ πρόσφατης παραγωγής από ολόκληρο τον κόσμο που ταξίδεψαν και συνεχίζουν να ταξιδεύουν σε διεθνή Φεστιβάλ, αποσπώντας βραβεία και διακρίσεις. Στο τμήμα Top Docs συμμετέχουν 18 ταινίες που ταξίδεψαν και συνεχίζουν να ταξιδεύουν σε διεθνή Φεστιβάλ, αποσπώντας βραβεία και διακρίσεις. Οι ταινίες του τμήματος Top Docs είναι υποψήφιες για βραβείο κοινού Fischer.

Τα ντοκιμαντέρ θα προβληθούν από την Πέμπτη 4 έως την Κυριακή 14 Μαρτίου 2021 μέσω της ψηφιακής πλατφόρμας του Φεστιβάλ online.filmfestival.gr.

NEXTGEN
Ακούμε τις φωνές των νέων μέσα από το τμήμα NextGen. Οι ταινίες θα είναι δωρεάν διαθέσιμες σε χρήστες από όλη την Ελλάδα.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +

spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα