back to top
20.3 C
Athens
Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

20.3 C
Athens
Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

Αδειάζει τον Δρίτσα ο Σύριζα

Διαβάστε επίσης

Με ανακοίνωσή του, ο ΣΥΡΙΖΑ χαρακτηρίζει «ατυχή» τη χθεσινή δήλωση του πρώην υπουργού και νυν τομεάρχη Αμύνης και καταδικάζει απερίφραστα την τρομοκρατία.

«Η χθεσινή δήλωση του Θοδωρή Δρίτσα ήταν ατυχής. Δεν εκφράζει ούτε τον ΣΥΡΙΖΑ ούτε τον ίδιο. Το ξεκαθάρισε άλλωστε αμέσως με διευκρινιστική του δήλωση χωρίς περιστροφές.

Την αριστερά και την προοδευτική παράταξη τις χωρίζει ιδεολογική και αξιακή άβυσσος με τη τρομοκρατία. Γιατί για εμάς υπέρτατη αξία είναι η ανθρώπινη ζωή. Και σε αυτό δεν χωράει δεύτερη κουβέντα», είναι η ακριβής ανακοίνωση που εξέδωσε η Κουμουνδούρου.

ΝΔ: Ο Τσίπρας έχει πάθει αφωνία

«Χρειάστηκε να περάσει μια μέρα από τις προσβλητικές για τα θύματα της 17Ν και τις οικογένειές τους και ανεπίτρεπτες για εκπρόσωπο κοινοβουλευτικού κόμματος δηλώσεις του κ. Δρίτσα, προκειμένου να υπάρξει κάποια ανακοίνωση για αυτήν από το Γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ», σχολιάζει η Νέα Δημοκρατία.

Δείτε ολόκληρη την ανακοίνωση:

«Χρειάστηκε να περάσει μια μέρα από τις προσβλητικές για τα θύματα της 17Ν και τις οικογένειές τους και ανεπίτρεπτες για εκπρόσωπο κοινοβουλευτικού κόμματος δηλώσεις του κ. Δρίτσα, προκειμένου να υπάρξει κάποια ανακοίνωση για αυτήν από το Γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ. Ο κ. Τσίπρας έχει πάθει αφωνία και εξακολουθεί να καλεί την Πολιτεία να επιφυλάξει ειδική μεταχείριση στον Δ. Κουφοντίνα. Την ίδια στιγμή τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ συμμετέχουν σε διαδηλώσεις υπέρ του καταδικασμένου για 11 δολοφονίες- εν μέσω πανδημίας μάλιστα- κι όλοι θυμούνται τις ειδικές συνθήκες κράτησης σε αγροτικές φυλακές για τον πολυισοβίτη επί διακυβέρνησης Τσίπρα. Η δήλωση του κ. Δρίτσα δεν ήρθε από το πουθενά. Είναι συνέχεια όλων των παραπάνω».

Newsroom Αθήνα 9.84

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα