back to top
18.2 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

18.2 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Ξεκίνησε το 23ο Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης με διαδικτυακές προβολές

Διαβάστε επίσης

Η μεγάλη γιορτή του ντοκιμαντέρ επιστρέφει διαδικτυακά από σήμερα Πέμπτη 4 έως και την Κυριακή 14 Μαρτίου. Στο 23ο Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης μπορείτε να απολαύσετε συναρπαστικές ταινίες από ολόκληρο τον κόσμο, πολυβραβευμένα ντοκιμαντέρ και ταινίες γνωστών και ανερχόμενων δημιουργών. Το Φεστιβάλ πραγματοποιεί μια σειρά εργαστηρίων αφιερωμένων στα podcast, ενώ παράλληλα διοργανώνει μια ανοιχτή συζήτηση για τα ψηφιακά αρχεία που έχουν κατακτήσει τον πλανήτη..

Μπορείτε να προμηθευτείτε τα εισιτήριά σας από το online.filmfestival.gr. Μείνετε συντονισμένοι στα social media του Φεστιβάλ (@filmfestivalgr), καθώς καθημερινά το 23ο ΦΝΘ δίνει δώρο προσκλήσεις προβολών.

To Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης θα διεξαχθεί φέτος με υβριδικό τρόπο. Από τις 4 έως τις 14 Μαρτίου θα πραγματοποιηθεί online, ενώ από τις 24 Ιουνίου έως τις 4 Ιουλίου 2021 το Φεστιβάλ θα διεξαχθεί σε φυσικούς χώρους και online. Το καλοκαίρι θα προβληθούν τα τρία διαγωνιστικά τμήματα του 23ου ΦΝΘ, αλλά και τα ελληνικά ντοκιμαντέρ.

ΤΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΣΤΟ ONLINE 23Ο ΦΝΘ:

Συνολικά 22 ταινίες (20 ντοκιμαντέρ και δύο ταινίες μυθοπλασίας) θα προβληθούν στο πλαίσιο του αφιερώματος Προορισμός: Ταξίδι που εξερευνά τη σύγχρονη εμπειρία του ταξιδιού και τη σχέση μας μαζί του.

Τα καλύτερα ντοκιμαντέρ πρόσφατης παραγωγής από ολόκληρο τον κόσμο στο τμήμα Top Docs. Ανακαλύπτουμε συναρπαστικές προσωπικές ιστορίες, σπουδαίους σκηνοθέτες, ανερχόμενους δημιουργούς που φέρνουν την πραγματικότητα σε πρώτο πλάνο.

Οι ταινίες του τμήματος NextGen αφουγκράζονται τις φωνές των νέων. Τα ντοκιμαντέρ του τμήματος είναι διαθέσιμα δωρεάν για χρήστες από την Ελλάδα.

Πώς θα δείτε ταινίες

Μπείτε στο online.filmfestival.gr

  • Δημιουργήστε έναν λογαριασμό, αν δεν έχετε ήδη, επιλέγοντας “Create account” στο επάνω δεξιά μέρος της οθόνης. Συμπληρώνετε το όνομα, το email και τον κωδικό που επιθυμείτε.
  • Βρείτε την ταινία που σας ενδιαφέρει είτε μέσω αναζήτησης είτε από τις λίστες ανά τμήμα που θα βρείτε στο κεντρικό μενού. Κάθε ταινία θα είναι διαθέσιμη μόνο στην Ελλάδα για περιορισμένο αριθμό εισιτηρίων.
  • Επιλέγοντας να δείτε μία ταινία, εμφανίζεται η τιμή του εισιτηρίου (3€) και μπορείτε να εισάγετε τα στοιχεία της κάρτας σας προκειμένου να ολοκληρωθεί η πληρωμή. Επιβεβαίωση της συναλλαγής λαμβάνετε και μέσω email. Μπορείτε τώρα να παρακολουθήσετε την ταινία που επιλέξατε!

Οι προβολές του τμήματος NextGen είναι δωρεάν για το κοινό. Οι ταινίες θα είναι διαθέσιμες για όλο το διάστημα της online διοργάνωσης (4 έως 14 Μαρτίου) μέχρι εξαντλήσεως των εισιτηρίων.

Αγοράστε το εισιτήριό σας, εδώ.

Ψηφίστε το αγαπημένο σας ντοκιμαντέρ στο τμήμα Top Docs

Στο τμήμα Top Docs συμμετέχουν 18 ταινίες που ταξίδεψαν και συνεχίζουν να ταξιδεύουν σε διεθνή Φεστιβάλ, αποσπώντας βραβεία και διακρίσεις. Οι ταινίες του τμήματος Top Docs είναι υποψήφιες για βραβείο κοινού Fischer.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα