back to top
13.2 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

13.2 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Μελίνα Δασκαλάκη: Μεγάλα περιθώρια αισιοδοξίας για τον τουρισμό, από τις επιδόσεις στον εμβολιασμό

Διαβάστε επίσης

Για τη νέα, πρωτότυπη ψηφιακή καμπάνια του This is Athens, του επίσημου οδηγού της πόλης, με τίτλο «Love Letters from Athens» – «Γράμματα αγάπης από την Αθήνα», η οποία απευθύνεται σε τουρίστες που αγαπούν την ελληνική πρωτεύουσα, μίλησε η Πρόεδρος της Τουριστικής και Αναπτυξιακής Εταιρίας του Δήμου Αθηναίων, Μελίνα Δασκαλάκη στον Αθήνα 9.84 και στον Γιάννη Παπαγεωργίου.

«Μέσα από έξι όμορφες καρτ-ποστάλ που απεικονίζουν αντίστοιχα σημεία της Αθήνας όπως το Άγαλμα της Αθηνάς, το Μέγαρο της Ακαδημίας, το Ωδείο του Ηρώδου Αττικού, το Παναθηναϊκό Στάδιο και την Πλάκα, η πόλη στέλνει το μήνυμά της στο εξωτερικό ότι «Ανυπομονούμε, να σας δούμε ξανά.

Αυτές οι εικόνες θυμίζουν σε όσους αγαπούν την Αθήνα και μέχρι να συναντηθούμε ξανά, ποια είναι η πόλη στην καθημερινότητά της, στον Πολιτισμό, στην Τέχνη, στην Αρχιτεκτονική και στη διαχρονία της ιστορίας της.

Οι καρτ ποστάλ έχουν βγει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και συνοδεύονται από ένα μικρό βίντεο που αποτυπώνει κάποιο στιγμιότυπο από τη ζωή της πόλης μας.» είπε η κυρία Δασκαλάκη

Όπως επισήμανε, η καμπάνια διατίθεται ψηφιακά στην αγγλική, γαλλική και γερμανική γλώσσα και στοχεύει στην ευρωπαϊκή αγορά, σε ένα κοινό το οποίο προέρχεται από το Ηνωμένο Βασίλειο, τη Γαλλία, τη Γερμανία, την Αυστρία και την Ελβετία.

Ειδική αναφορά έκανε στη θερμή ανταπόκριση των Ελλήνων που ζουν στις Ηνωμένες Πολιτείες. «Χαιρόμαστε για το γεγονός ότι υπάρχει ανταπόκριση και από τις Ην. Πολιτείες. Από ανθρώπους που μας αγαπούν και θέλουν να μας ενισχύουν. Όπως η ελληνικής καταγωγής σκηνοθέτης ηθοποιός και παραγωγός Νία Βαρντάλος που έκανε repost.»

Η κυρία Δασκαλάκη εξέφρασε την πεποίθηση ότι θα πάει καλύτερα φέτος ο τουρισμός στην Αθήνα, αλλά και γενικότερα στη χώρα, εξηγώντας ότι βασίζεται στην ανάπτυξη σχέσης εμπιστοσύνης με τους επισκέπτες, τον ταξιδιωτικό κόσμο και τους διοργανωτές ταξιδιών και συνεδρίων.

«Οι επιδόσεις της Ελλάδας στον εμβολιασμό, τόσο ο συστηματικός τρόπος και η οργάνωση όσο και οι αριθμοί, μας επιτρέπουν να διατηρούμε μεγάλα περιθώρια αισιοδοξίας» υπογράμμισε ολοκληρώνοντας.

σ.σ Για να δείτε τα έξι βίντεο, μπορείτε να πατήσετε στα παρακάτω link:

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα