back to top
20.4 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

20.4 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Ο Ολυμπιακός ψάχνει αντίδραση κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα

Διαβάστε επίσης

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται απόψε στο ΣΕΦ τον Ερυθρό Αστέρα, ψάχνοντας την αντίδραση για να σταματήσει το αρνητικό σερί των επτά συνεχόμενων ηττών στη Euroleague.

Ο Ολυμπιακός φιλοξενεί απόψε στις 21:00-Novasports 1, τον Ερυθρό Αστέρα στο ΣΕΦ για την 28η αγωνιστική της Euroleague και ψάχνει την αντίδραση που θα βάλει τέλος στο αρνητικό σερί των 7 σερί ηττών του στη διοργάνωση.

Οι ερυθρόλευκοι προέρχονται από την βαριά εκτός έδρας ήττα από την Μπασκόνια που τους έριξε στο 11-16 και γνωρίζουν ότι πρέπει να επιστρέψουν στις νίκες κόντρα στους Σέρβους, οι οποίοι βρίσκονται στην προτελευταία θέση με ρεκόρ 7-20.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας δεν θα έχει στη διάθεσή του τους Κώστα Παπανικολάου και Χασάν Μάρτιν, που θα απουσιάσουν μέχρι το τέλος της σεζόν. Ο Γιώργος Πρίντεζης ξεπέρασε τις ενοχλήσεις στη μέση, προπονήθηκε την Πέμπτη και όλα δείχνουν ότι θα επιστρέψει στη δράση. Κανονικά αναμένεται να αγωνιστεί ο Βασίλης Σπανούλης, καθώς ο τραυματισμός του στο δάχτυλο δεν αποδείχτηκε σοβαρός.

Για τον Ερυθρό Αστέρα ο Ντέγιαν Ράντονιτς δεν θα έχει στη διάθεσή του, τους Κίνο Κολόμ, Λάντρι Νόκο και Ντουόπ Ριθ που αναρρώνουν από τον κορονοϊό, ενώ αμφίβολη είναι και η συμμετοχή του Λάνγκστον Χολ.

Διαιτητές της αναμέτρησης θα είναι οι Ντάνιελ Ιερεθουέλο, Γιακούμπ Ζαμοίσκι και Σινάν Ισγκουντέρ.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα