back to top
24.8 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

24.8 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Εκατοντάδες πολίτες ενημερώθηκαν και έκαναν εγγραφή στην άυλη συνταγογράφηση στο πλαίσιο δράσης του ΙΣΑ

Διαβάστε επίσης

Μεγάλη ήταν η συμμετοχή στη δράση του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών σε 34 Δήμους της Αθήνας, για την εγγραφή των πολιτών στην άυλη συνταγογράφηση.

Πιο συγκεκριμένα, τα συνεργεία του ΙΣΑ και της Περιφέρειας Αττικής, επισκέφθηκαν τις λαϊκές αγορές και σε ειδικά διαμορφωμένα σταντ, διένειμαν ενημερωτικό έντυπο με τα Βήματα Εγγραφής στην Άυλη Συνταγογράφηση και βοήθησαν όσους πολίτες επιθυμούσαν να κάνουν την εγγραφή τους στην υπηρεσία. Στο πλαίσιο της δράσης διανεμήθηκαν 20.000 ενημερωτικά έντυπα, ενημερώθηκαν πάνω από 1.600 πολίτες ενώ δεκάδες έκαναν εγγραφή στην υπηρεσία.

Τα συνεργεία του ΙΣΑ και της Περιφέρειας, σε ειδικά διαμορφωμένα περίπτερα, απαντούσαν σε απλές αλλά σημαντικές απορίες των πολιτών για την άυλη συνταγογράφηση και βοήθησαν να εγγραφούν πάνω από 200 πολίτες που δεν είχαν καλή σχέση με την τεχνολογία ή που είχαν αμελήσει να το πράξουν.

Σχολιάζοντας το θέμα, ο πρόεδρος του ΙΣΑ, Γιώργος Πατούλης, τόνισε τα εξής:

«Ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών και η Περιφέρεια Αττικής είναι με όλες τους τις δυνάμεις κοντά στον πολίτη, στη δύσκολη αυτή συγκυρία. Παίρνουμε νέες πρωτοβουλίες για να στηρίξουμε τις ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες όπως είναι οι ηλικιωμένοι και οι χρόνιοι πάσχοντες που αντιμετωπίζουν περισσότερα προβλήματα στην πρωτόγνωρη αυτή υγειονομική κρίση. Κανείς πολίτης δεν πρέπει να αισθάνεται αβοήθητος».

Έλενα Μπρέγιαννη

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα