back to top
23 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

23 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Νίκη Αραμπατζή: Αδικείται η δεοντολογία των δημοσιογράφων του Αθήνα 9.84

Διαβάστε επίσης

Στις αιτιάσεις των επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων Λαϊκή Συσπείρωση Αθήνας και Αντικαπιταλιστική Ανατροπή στην Αθήνα όσον αφορά στη δημοσιογραφική κάλυψη από τον Αθήνα 9.84 του βίαιου περιστατικού με πρωταγωνιστές αστυνομικούς στη Νέα Σμύρνη, απάντησε, κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου, η πρόεδρος του σταθμού Νίκη Αραμπατζή.

Συγκεκριμένα, ο Νίκος Σοφιανός και η Ντίνα Ρέππα άσκησαν σκληρή κριτική στον Αθήνα 9.84 υποστηρίζοντας ότι αναπαρήγαγε το Δελτίο Τύπου της Αστυνομίας χωρίς να προηγηθεί έρευνα.

“Αυτό που γίνεται είναι λίγο άκομψο. Παρεμβαίνουμε στο τι έγραψαν οι δημοσιογράφoι. Αδικείται η δημοσιογραφική πένα, η εμπειρία τόσων ετών και η δεοντολογία των δημοσιογράφων του Αθήνα 9.84”, τόνισε η κ. Αραμπατζή.

“Οι αστυνομικοί συντάκτες δεν μπορούν να είναι παντού και υπάρχουν φορές που η αποκλειστική πηγή- αρχικά, τονίζω- είναι η αστυνομία. Γι’ αυτό υπήρξε ένα συγκεκριμένο δημοσίευμα στον σταθμό αλλά και σε όλα τα μέσα ενημέρωσης.

Εμείς στείλαμε ρεπόρτερ και όταν διαπιστώθηκε ότι υπήρχε τραυματισμένος πολίτης αμέσως άλλαξε το ρεπορτάζ” σημείωσε η Νίκη Αραμπατζή και πρόσθεσε: ” Είναι ένα θέμα θελκτικό για πολιτική αντιπαράθεση αλλά ως προς τη δεοντολογία των δημοσιογράφων του Αθήνα 9.84, αδικεί τη δεοντολογία των δημοσιογράφων”.

Μάγδα Μπουλούκου

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα