back to top
19 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

19 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Ο Δήμος Αθηναίων για τους ελέγχους σε λαϊκές αγορές: Στην Περιφέρεια Αττικής η βασική αρμοδιότητα των ελέγχων

Διαβάστε επίσης

«Η αδειοδότηση και γενικότερα η λειτουργία των λαϊκών αγορών ανήκει στην Περιφέρεια Αττικής», ξεκαθαρίζει μέσω του Αθήνα 9.84 ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Δημοτικής Αστυνομίας Βασίλης Κορομάντζος, με αφορμή την έκκληση πολιτών για εντατικοποίηση των ελέγχων της Δημοτικής Αστυνομίας στις λαϊκές αγορές.

Ο κ. Κορομάντζος διευκρινίζει ότι η Δημοτική Αστυνομία παρεμβαίνει συμπληρωματικά και όπου κρίνεται αναγκαίο στις λαϊκές αγορές, παρά το γεγονός ότι η Υπηρεσία είναι επιφορτισμένη το τελευταίο διάστημα με άλλους ελέγχους και οι δημοτικοί αστυνομικοί είναι διάσπαρτοι σε όλη την Αθήνα. «Αυτό δεν γίνεται σε καθημερινή βάση που λειτουργούν οι λαϊκές αγορές, αλλά γίνεται ως παρεμπίπτων θέμα που απασχολεί την δημοτική αστυνομία», υπογραμμίζει χαρακτηριστικά.

Ο κ. Κορομάντζος δηλώνει επίσης ότι «η δημοτική Αστυνομία διεξάγει ελέγχους σε λαϊκές, εφόσον καταγράφονται κάποια ιδιαίτερα προβλήματα, όπως στην Μιχαήλ Βόδα που είναι μεγάλη λαϊκή, στην Πανόρμου, στον Νέο Κόσμο. «Μας ενδιαφέρει δηλαδή οι περιπτώσεις παραεμπορίου – παραλαϊκών, που πολλές φορές δημιουργούνται σε διαφορά σημεία, όπως στην Μιχάηλ Βόδα, στον Άγιο Νικόλαο κ.ο.κ και εκεί δίνουμε το μεγαλύτερο βάρος, σημειώνει χαρακτηριστικά ο κ. Κορομάντζος.

Κώστας Κορέλλης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα