back to top
23.8 C
Athens
Τρίτη, 1 Οκτωβρίου, 2024

23.8 C
Athens
Τρίτη, 1 Οκτωβρίου, 2024

Δελτίο Ειδήσεων στις 16:00

Διαβάστε επίσης

Επαναλειτουργούν από αύριο, κομμωτήρια και κέντρα περιποίησης άκρων, για τα οποία θα επιτρέπεται και η διαδημοτική μετακίνηση κατόπιν ραντεβού, με τη χρήση του κωδικού 6.

Χαμηλή παραμένει η ανταπόκριση των ιδιωτών γιατρών στο κάλεσμα της κυβέρνησης να συνδράμουν το Εθνικό Σύστημα Υγείας. Συνάντηση με τον πρωθυπουργό προτίθενται να ζητήσουν οι Πρόεδροι του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου και του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών.

Ο πρωθυπουργός, σε συνέντευξή του στο ΒΗΜΑ, στέλνει μήνυμα ότι εάν χρειαστεί να χρησιμοποιήσει και το ύστατο συνταγματικό εργαλείο που έχει, αυτό της επίταξης προσωπικών υπηρεσιών, θα το κάνει.

“Αν δεν υπάρξει προσέλευση, προφανώς θα υπάρξει απόφαση για επιστράτευση των γιατρών που θα απαιτηθούν” τόνισε η Υφυπουργός Υγείας, Ζωή Ράπτη.

Σε έκτακτη σύσκεψη των εκπροσώπων των Επιστημονικών Εταιρειών Παθολογίας, Γενικής Ιατρικής Πνευμονολογίας και Αναισθησιολογίας, καλεί ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου της Αθήνας , Γιώργος Πατούλης τη Δευτέρα 22 Μαρτίου στις 10 το πρωί, καλώντας τον ιατρικό κόσμο σε συσπείρωση ενάντια της πανδημίας.

Αιφνιδιασμένος δηλώνει ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης από τις ανακοινώσεις της Πολιτείας για διάθεση rapid tests από τα φαρμακεία. Τονίζει ότι οι φαρμακοποιοί καλούνται να απαντήσουν σε ερωτήματα και να λύσουν απορίες πολιτών για τη διαδικασία διάθεσης, κάτι που και οι ίδιοι αγνοούν.

Με τηλεδιάσκεψη η Σύνοδος Κορυφής στις 25 και 26 Μαρτίου και όχι με φυσική παρουσία, όπως είχε αρχικά προγραμματιστεί, μετά την αύξηση που παρουσιάζουν τα κρούσματα κορωνοιού στα κράτη – μέλη.

Στις Βρυξέλλες θα μεταβεί αύριο ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας, προκειμένου να συμμετάσχει στο Συμβούλιο Εξωτερικών Υποθέσεων. Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του υπουργείου Εξωτερικών, το Συμbούλιο Εξωτερικών Υποθέσεων θα εξετάσει, μεταξύ άλλων, τις σχέσεις Ευρωπαϊκής Ένωσης-Τουρκίας, τη Νότια Γειτονία, τα Δυτικά Βαλκάνια, και τις Σχέσεις ΕΕ-Ρωσίας.

Η ευρύτερη περιοχή του Παγκρατίου ήταν σήμερα στο επίκεντρο της καθιερωμένης Κυριακάτικης επιχείρησης καθαριότητας και απολύμανσης από τα αρμόδια συνεργεία του Δήμου Αθηναίων. “Έτσι ξεκινούν οι Κυριακές μας στην Αθήνα, σήμερα από το Παγκράτι. Η ομάδα απολυμαίνει, πλένει και καθαρίζει όλη την περιοχή” γράφει στο Facebook, ο Δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης.

Αφιερωμένο στις Παγκόσμιες Ημέρες Ποίησης και κατά του Ρατσισμού το σημερινό πρόγραμμα του ΑΘΗΝΑ 9,84. Ο σταθμός της πόλης, φιλοξενεί σε όλες τις εκπομπές του ανθρώπους που σχετίζονται με τη λογοτεχνία και ειδικότερα με την ποίηση και άλλους που βίωσαν ή μάχονται κατά της ρατσιστικής βίας.

Στην αθλητική επικαιρότητα και τα παιχνίδια της 1ης αγωνιστικής των Play Off:

Αστέρας Τρίπολης – Παναθηναϊκός. 0-0 στο ημίχρονο

Πέντε και τέταρτο: Ολυμπιακός – Άρης και

στις 7 και μισή: ΠΑΟΚ – ΑΕΚ.

Και ο καιρός…

Νεφώσεις με τοπικές βροχές στην Αττική. Θερμοκρασία από 9 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα