back to top
17.1 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

17.1 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Παρέμβαση Νάσου Ηλιόπουλου για τα δωρεάν τεστ Covid-19 

Διαβάστε επίσης

Την άποψη ότι δεν είναι μεθοδολογικά ορθό να γίνονται τα δωρεάν τεστ για  covid-19  στα φαρμακεία εξέφρασε ο Νάσος Ηλιόπουλος επικεφαλής της δημοτικής παράταξης Ανοιχτή Πόλη. Στο πλαίσιο αυτό, πρότεινε να διερευνηθεί από τη Δημοτική Αρχή πώς θα μπορούσαν να συμβάλλουν στην δωρεάν εξέταση των πολιτών τα δημοτικά ιατρεία.

Συγκεκριμένα, ο Νάσος Ηλιόπουλος ανέφερε: 
” Έχει ξεκινήσει η συζήτηση για τη διανομή δωρεάν τεστ στους πολίτες. Το έχουν κάνει ξεκάθαρο και οι φαρμακοποιοί ότι δεν είναι καθόλου  ούτε εύχρηστο, ούτε μεθοδολογικά σωστό οι πολίτες να κάνουν τα τεστ σε ένα φαρμακείο , σε ένα μικρό χώρο όπου θα πρέπει να εξυπηρετούνται πελάτες και μέσα σε αυτό τον χώρο κάποιος πολίτης να κάνει το τεστ και να βγαίνει θετικός.
Η πρότασή μας είναι η Δημοτική Αρχή να διερευνήσει το κατά πόσο θα μπορούσαν τα δημoτικά ιατρεία να συμβάλλουν , να βοηθήσουν ανθρώπους που δεν μπορού ν να κάνουν το συγκεκριμένο τεστ μόνοι τους να μπορεί να γίνει στα δημοτικά ιατρεία.
Από την στιγμή που έχουν ανοίξει οι πλατφόρμες για τιςευάλωτες ομάδες, η Δημοτική Αρχή θα έπρεπε κεντρικά να δει πως μπορόύν να γίνουν αιτήσεις για εμβολιασμούς ευάλωτων ομάδων για τις δομές που έχουμε στον ΔΑ”.
Μάγδα Μπουλούκου
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα