back to top
14.9 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

14.9 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Αντιπαράθεση Γεωργιάδη – ΣΥΡΙΖΑ για ένα πανό στο Ελληνικό που έγραφε “NOT FOR SALE”

Διαβάστε επίσης

Σφοδρή αντιπαράθεση προκάλεσε στη Βουλή η καταγγελία εκ μέρους του ΣΥΡΙΖΑ, ότι η φωτογραφία που έδωσε ο Αδωνις Γεωργιάδης για να καταχωρηθεί στα πρακτικά και απεικόνιζε τον Αλέξη Τσίπρα να κρατά ένα πανό για το Ελληνικό, που έγραφε “NOT FOR SALE” είναι ψευδής και προιόν μοντάζ, ζητώντας από τον υπουργό Ανάπτυξης να ζητήσει συγγνώμη.

Ο κ Γεωργιάδης δήλωσε ότι δεν γνωρίζει αν είναι ψευδή η fake η φωτογραφία, επικαλέστηκε ωστόσο ομιλίες του Αλέξη Τσίπρα πριν από το 2015, στις οποίες εναντιωνόταν στην επένδυση. «Όσα έλεγε η φωτο τα είπε ο αρχηγός σας» είπε ο κ. Γεωργιάδης, προκαλώντας την έντονη αντίδραση του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννη Ραγκούση, που τον κατηγόρησε ότι λειτουργεί ως χυδαίο τρόλ του διαδικτύου και ότι «αποδείχθηκε άνανδρος πολιτικά».

«Το αν είναι αληθινή η όχι η φωτογραφία δεν το γνωρίζω. Δεν ήμουν παρών στις διαδηλώσεις κατά του Ελληνικού» ανταπάντησε ο υπουργός Ανάπτυξης και επανέλαβε ότι αλλά όλα αυτά περί αχρείαστης επένδυσης του Ελληνικού «ο κ Τσίπρας τα έλεγε στη Βουλή και παντού», χαρακτηρίζοντας καθαρή υποκρισία την καταγγελία για την φωτογραφία.

Newsroom

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +

spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα