back to top
20 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

20 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Μαρίζα Ρίζου: Για εμένα είναι ιερό το ότι συναντιόμαστε ξανά μετά από καιρό στον Σταυρό του Νότου

Διαβάστε επίσης

Σχεδόν ένα χρόνο μετά από την κυκλοφορία του τρίτου της προσωπικού άλμπουμ και τις εμφανίσεις της στον Σταυρό του Νότου που διεκόπησαν απότομα λόγω του lockdown, η ταλαντούχα ερμηνεύτρια και τραγουδοποιός Μαρίζα Ρίζου, την Κυριακή 28 Μαρτίου, επιστρέφει στον …τόπο του ”εγκλήματος” και μαζί με την παρέα της, μας καλούν σε ένα ξεχωριστό live streaming απευθείας από την Κεντρική Σκηνή του Σταυρού του Νότου.

«Ξανασυναντιόμαστε με μια ουσιαστική και βαθιά ανάγκη και αγάπη γι αυτό που κάνουμε και είμαστε όλοι πολύ χαρούμενοι γι αυτό», δήλωσε γεμάτη ενθουσιασμό, μιλώντας στον Αθήνα 9.84 και στη Μαργαρίτα Μυτιληναίου.

Δεν έκρυψε ότι την ανησυχούσε πάντα το γεγονός ότι λόγω της πανδημίας θα πρέπει να τραγουδήσει σε μια σκηνή όπου δεν θα υπάρχει από κάτω η παρουσία του κοινού κι αυτός -όπως εξήγησε- ήταν και ο λόγος που απείχε τον τελευταίο χρόνο.

«Έχω και μια ”διαδραστική” σχέση με το κοινό, ”μιλάω” μαζί του από σκηνής και γι αυτό κάθε live είναι πολύ διαφορετικό. Ακριβώς γιατί όλοι οι άνθρωποι από κάτω είναι διαφορετικοί. Αυτό είναι πολύ συναρπαστικό», είπε χαρακτηριστικά.

Αναφερόμενη στην εμφάνιση της Κυριακής στον Σταυρό του Νότου, αποκάλυψε ότι εκτός από πολλά παλιά και καινούρια τραγούδια που θα τραγουδήσει, θα ερμηνεύσει για πρώτη φορά το τραγούδι «Κάτω απ’ τη μαρκίζα», μόνο με τη συνοδεία ενός πιάνου.

«Είναι ένα τραγούδι που είχα πάντα λαχτάρα να το πω. Μου αρέσει η ιστορία του, όλη αυτή η εικόνα που δημιουργεί αυτός ο υπέροχος άνθρωπος, ο Μάνος Ελευθερίου που το έγραψε και θέλω αυτή την εικόνα να την μεταφέρω στους ανθρώπους που θα παρακολουθήσουν αυτή τη διαδικτυακή συναυλία».

Και πρόσθεσε: «Αυτό που έχει σημασία είναι ότι ξαναβρισκόμαστε μετά από καιρό και για εμένα αυτό είναι ιερό. Ελπίζω ότι είμαστε στο τέλος αυτής της τρέλας που ζούμε, γιατί είναι κάτι βάρβαρο για όλους. Δεν αντέχεται ούτε η μοναξιά, ούτε το να μην μπορείς να αγκαλιάσεις τους δικούς σου ανθρώπους. Πιστεύω όμως ότι μέσα από όλο αυτό θα μείνουν και θετικά πράγματα, θα μάθει ο καθένας μας κάτι περισσότερο για τη ζωή και την ψυχή του».

Προπώληση εισιτηρίων: www.ticketservices.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα