back to top
17.4 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

17.4 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Με τέσσερις αθλήτριες η Ελλάδα στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα βάδην

Διαβάστε επίσης

Το Βαλκανικό Πρωτάθλημα βάδην θα διεξαχθεί το Σάββατο στην Αττάλεια της Τουρκίας και η Ελλάδα θα λάβει μέρος με τέσσερις αθλήτριες.

Οι Παναγιώτα Τσινοπούλου (ΓΣ Βέλος Παλαιού Φαλήρου), Χριστίνα Παπαδοπούλου (Πανελλήνιος ΓΣ), Όλγα Φιάσκα (Αθλοκίνηση Μυτιλήνης) και Κυριακή Φιλτισάκου (ΑΓΣ Ν. Ιωνίας Ανατολή) θα έχουν την ευκαιρία για μια δυνατή αναμέτρηση ενόψει των διοργανώσεων του ανοιχτού.

Στο σύνολο τους οι αθλήτριες μας θα πάρουν θέση εκκίνησης στα 20χλμ. βάδην διεκδικώντας εξαιρετικές επιδόσεις. Τόσο η Όλγα Φιάσκα όσο και η Κυριακή Φιλτισάκου προέρχονται από πολύ καλές εμφανίσεις στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα των Μεγάρων, εκεί όπου αμφότερες εξασφάλισαν τα όρια πρόκρισης για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ23 με την Φιάσκα να σημειώνει 1.36.53 στα 20χλμ. βάδην και τη Φιλτισάκου 2.55.15 στα 35χλμ. βάδην.

Η Τσινοπούλου είναι ήδη σε τροχιά πρόκρισης για τους Ολυμπιακούς Αγώνες, αφού βρίσκεται στην 55η θέση του Ολυμπιακού ράνκινγκ στο σύνολο των 60 αθλητριών που θα συμμετάσχουν στη διοργάνωση. Η έμπειρη αθλήτρια έχει ατομικό ρεκόρ στην απόσταση 1.31.39 από την περσινή σεζόν, επίδοση που θα επιδιώξει να προσεγγίσει.

Η χώρα μας παρά τις δυσκολίες που έχουν διαμορφωθεί, λόγω της πανδημίας του ιού covid-19, θα είναι παρούσα σε μία ακόμη διοργάνωση. Η διοργάνωση θα γίνει ακολουθώντας σκληρά υγειονομικά πρωτόκολλα, ενώ εξίσου απαιτητικά θα είναι τα πρωτόκολλα που θα ακολούθησουν τα μέλη της αποστολής μας έως να φτάσουν στον προορισμό τους, κυρίως με τη διενέργεια διαδοχικών τεστ.

Απόστολος Βαξεβανέλλης

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +

spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα