back to top
18 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

18 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Με σκόρερ τον Παυλίδη, Ελλάδα-Ονδούρα 2-1

Διαβάστε επίσης

Mε σκόρερ τον Παυλίδη, η εθνική Ελλάδας επιβλήθηκε 2-1 της Ονδούρας στο φιλικό της Τούμπας.

Σε ένα παιχνίδι με εντελώς διαφορετική μορφή από αυτό κόντρα στην Ισπανία, η ελληνική ομάδα έπαιξε όμορφο επιθετικό ποδόσφαιρο και επιβλήθηκε δικαίως με 2-1 της μαχητικής Ονδούρας, στο φιλικό ματς που διεξήχθη το απόγευμα της Κυριακής (28/3) στο γήπεδο της Τούμπας.

Ο αγώνας ήταν μια… μικρογραφία αυτού που θα ακολουθήσει απέναντι στη Γεωργία, η οποία -όπως και η Ονδούρα- αναμένεται να μείνει πίσω περιμένοντας την Εθνική, γι’ αυτό και αποτέλεσε πολύ χρήσιμο τεστ για τον Φαν’τ Σιπ ενόψει της αναμέτρησης της προσεχούς Τετάρτης (31/3).

Η «γαλανόλευκη» πήρε σχεδόν άριστα επιθετικά, ούσα ιδιαίτερα επικίνδυνη και δημιουργική με κορυφαίους τους Φορτούνη και Παυλίδη, ενώ άξιοι συμπαραστάτες τους ήταν οι Σιώπης και Τζόλης. Η παρουσία του άσου του Ολυμπιακού στο α’ ημίχρονο ήταν καταλυτική, με τον Φορτούνη να είναι μέσα σε όλες τις φάσεις της Εθνικής.

Εξαιρετική και η εμφάνιση του Παυλίδη που σκόραρε και τα δύο τέρματα της ελληνικής ομάδας, η οποία ωστόσο με το να ανοιχτεί μπροστά έδωσε δικαιώματα πίσω και «έφαγε» αρκετές φάσεις από μια ομάδα περιορισμένης δυναμικότητας όπως η Ονδούρα, γεγονός ανησυχητικό ενόψει Γεωργίας.

Σκόρερ: 14′, 59′ Παυλίδης – 40′ Ροντρίγκεζ

Διαιτητής: Σνάιντερ (Ελβετία)

Κίτρινες κάρτες: 39′ Σβάρνας, 44′ Τζόλης – 53′ Μεχία, 90’+1′ Φιγκερόα

Κόκκινες κάρτες: –

Οι συνθέσεις

ΕΛΛΑΔΑ (Τζον Φαν’τ Σιπ): Διούδης – Μαυρίας Σβάρνας Μαυροπάνος Κυριακόπουλος (77’ Αλεξανδρόπουλος) – Σιώπης Παυλίδης (62’ Γιαννούλης) Μάνταλος (83’ Μπακασέτας) – Φορτούνης (46’ Λημνιός) Τζόλης (46’ Μασούρας) Γιακουμάκης (46’ Δουβίκας).

ΟΝΔΟΥΡΑ (Φαμπιάν Κόιτο): Μένχιβαρ – Ροντρίγκεζ Φιγκερόα Περέιρα Άλβαρεζ – Μεχία (65’ Ρούμπιο Τόρο) Ακόστα (66’ Αλ. Λόπεζ) Ντ. Φλόρες – Μπένγκτσον (66’ Βελάσκεζ) Νούνιεζ (46’ Κ. Λόπεζ) Έλις.
Σ. Λεμονίδης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα