back to top
23.1 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

23.1 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Με ραντεβού και μήνυμα στο 13032 επαναλειτουργεί από τη Δευτέρα το λιανεμπόριο

Διαβάστε επίσης

Αποκλειστικά με ραντεβού και μήνυμα στο 13032 επαναλειτουργεί από τη Δευτέρα το λιανεμπόριο μετά από 53 ημέρες lockdown.

Οι καταναλωτές θα μπορούν να κάνουν τα ψώνια τους με τη χρήση του συγκεκριμένου κωδικού αυστηρά για τρεις ώρες και μόνο μία φορά ανά 24ωρο με τις μεθόδους του click inside και του click away, ενώ εντός του καταστήματος θα επιτρέπεται ένας πελάτης ανά 25 τ.μ. με μέγιστο όριο 20 πελάτες κατά περίπτωση.
Για να επισκεφθεί ένας πολίτης κάποιο εμπορικό κατάστημα θα πρέπει να έχει κλείσει ραντεβού με το ίδιο το κατάστημα. Αφού του αποσταλεί το sms επιβεβαίωσης για την ώρα του ραντεβού, στη συνέχεια θα μπορεί να αποστείλει το SMS στο 13032.
Ο αριθμός 13032 βρίσκεται ήδη σε πιλοτική λειτουργία και οι καταναλωτές θα μπορούν από τη Δευτέρα να στέλνουν ονοματεπώνυμο και διεύθυνση στον συγκεκριμένο αριθμό και θα λαμβάνουν ένα μήνυμα που αναφέρει: «Μετακίνηση σε εμπορικό κατάστημα». Το μήνυμα στο 13032 καθώς και η επιβεβαίωση του ραντεβού με το κατάστημα θα είναι οι προϋποθέσεις για να αποφύγει κάποιος πρόστιμο για άσκοπη μετακίνηση.

Χριστιάννα Κούσιου

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα