back to top
23.1 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

23.1 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

ΕΡΕΥΝΑ ΑΓΟΡΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΜΟΥΣΙΚΩΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΩΝ

Διαβάστε επίσης

Μπορείτε να κατεβάσετε το αρχείο WORD εδώ!

ΕΡΕΥΝΑ ΑΓΟΡΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΜΟΥΣΙΚΩΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΩΝ

Στο πλαίσιο διενεργούμενης από την Επιχείρησή μας έρευνας αγοράς, προκειμένου να διαπιστωθεί με ακρίβεια το επίπεδο του υφιστάμενου ανταγωνισμού στον τομέα της ραδιοφωνικής παραγωγής μουσικών παραστάσεων (ραδιοφωνικών συναυλιών), ώστε να προϋπολογιστεί η δαπάνη πιθανής σχετικής προμήθειας και να διευρυνθεί το πεδίο επιλογής υποψηφίων, καλείται κάθε ενδιαφερόμενος οικονομικός φορέας, φυσικό ή νομικό πρόσωπο, να αποστείλει, μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση: [email protected], ενδεικτικό προϋπολογισμό αμοιβής για την υλοποίηση των ακόλουθων ραδιοφωνικών έργων, ανά θεματική ενότητα, με τους κατωτέρω αναφερόμενους συντελεστές (μουσικούς, ερμηνευτές, ενορχηστρωτές) που έχει επιλέξει η αρμόδια δημιουργική ομάδα της επιχείρησής μας:

1. “Μελοποιημένη Ποίηση” με τους Χρήστο Θηβαίο, Βίκυ Καρατζόγλου, Μιχάλη και Παντελή Καλογεράκη.

2. “Άλκης Αλκαίος” με τους Μίλτο Πασχαλίδη και Βιολέτα Ίκαρη.

3. “Μάνος Ελευθερίου” με τους Ρίτα Αντωνοπούλου, Κώστα Τριανταφυλλίδη και Ιουλία Καραπατάκη και συμμετοχή του Γιώργου Νταλάρα.

4. “Αγνώστου Πατρός” με τους Ζαχαρία Καρούνη και Αναστασία Μουτσάτσου.

5. “Το Σατυρικό Τραγούδι” με τους Σπύρο Γραμμένο, Μιχάλη Οικονόμου, Σταύρο Σβίγγο, Βαγγελιώ Φασουλάκη και Νατάλια Τσάβεζ.

6. “Λευτέρης Παπαδόπουλος” με τους Κώστα Μακεδόνα και Ασπασία Στρατηγού.

7. “Το Ελαφρό Τραγούδι» με τους Δώρο Δημοσθένους, Πέννυ Μπαλτατζή και συμμετοχή Άγγελου Παπαδημητρίου.

8. “Το Θεατρικό Τραγούδι”με τους Φοίβο Ριμένα και Ιωάννα Λέκκα και συμμετοχή της Μαρίας Διακοπαναγιώτου.

9. “Μαριανίνα Κριεζή” με τους Ανδριάνα Μπάμπαλη και Γιώργη Χριστοδούλου και συμμετοχή της Ελένης Δήμου.

10. “Γυναίκες Τραγουδοποιοί” με τις Έλλη Πασπαλά και Δήμητρα Σελεμίδου.

11. «Η Ποίηση των Συγκροτημάτων» με την Μαρία Παπαγεωργίου και τον Φώτη Σιώτα.

Τα έργα θα παραδοθούν σε:

Α) ηχογραφήματα, ώστε να είναι εφικτή η μετάδοσή τους από το ραδιόφωνο, χωρίς παρέμβαση του οικονομικού φορέα και

Β) «Live on tape” μαγνητοσκοπημένη και μονταρισμένη κινηματογράφιση έτοιμη προς μετάδοση για μια (1) φορά από το Youtube κανάλι του Αθήνα 9. 84 και παράλληλα από το σάιτ του www.athina984.gr και τα social media του (Facebook, Instagram, Twitter).

Για την επίτευξη αυτού του σκοπού, την οργάνωση και εκτέλεση παραγωγής, την ενοικίαση χώρου γυρισμάτων, τη συνεργασία με εταιρία εξειδικευμένη στη μαγνητοσκόπηση και το μοντάζ συναυλιών, την επικοινωνία των 11 θεματικών βραδιών αλλά και τη γενικότερα άρτια εκτέλεση των έργων, η οποία αναμένεται να διαρκέσει τουλάχιστον 2,5 μήνες, ο υποψήφιος οικονομικός φορέας θα πρέπει να έχει μακρά εμπειρία στον χώρο των συναυλιών. Η προσέγγιση των ανωτέρω αναφερόμενων συντελεστών και η σύναψη των συμφωνιών μαζί τους, μαζί με την κάλυψη των απαιτήσεών τους, η στενή παρακολούθηση και επίβλεψη των προβών, των ηχογραφήσεων και των μαγνητοσκοπήσεων/μαγνητοφωνήσεων των συναυλιών, θα αποτελέσουν υποχρέωση του οικονομικού φορέα.

Τις απαιτούμενες ικανότητες και εμπειρία, όπως θα εξειδικευτούν με την πρόσκληση υποβολής προσφοράς, θα πρέπει ο οικονομικός φορέας να είναι σε θέση να αποδείξει κατά την υποβολή τυχόν φακέλου προσφοράς, αν αποσταλεί σχετική πρόσκληση, με κάθε πρόσφορο μέσο. Ως e-mail για κάθε μελλοντική επικοινωνία θα χρησιμοποιηθεί το e-mail, από το οποίο αποστέλλεται η οικονομική πρόταση.

Οι προτάσεις θα πρέπει να αναφέρουν αξία αμοιβής χωριστά από τον αναλογούντα Φ.Π.Α.

Διευκρινίζεται ότι η παρούσα ΔΕΝ αποτελεί πρόσκληση για την υποβολή προσφορών, ούτε δεσμεύεται με αυτήν η Επιχείρηση ότι θα προβεί οπωσδήποτε στην ανάθεση της προμήθειας. Ανάλογα με τα αποτελέσματά της, μπορεί να αποτελέσει την βάση διαβούλευσης με έναν ή περισσότερους οικονομικούς φορείς, η οποία ενδέχεται να καταλήξει στην αποστολή πρόσκλησης υποβολής προσφοράς για την απευθείας ανάθεση των υπηρεσιών.

Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι οικονομικοί φορείς να στείλουν τις οικονομικές τους προτάσεις σε συνημμένο αρχείο με τον τίτλο «ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΣΥΝΑΥΛΙΩΝ», το οποίο θα μπορούν να αποστείλουν από σήμερα, 01/04/2021, έως και την ώρα 09:00 π.μ. της Δευτέρας, 05/04/2021.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα