back to top
23 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

23 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη 38χρονος για παράνομη μεταφορά αλλοδαπών

Διαβάστε επίσης

Αλλαγή και αφαίρεση πινακίδων κυκλοφορίας, ακόμα και χρήση γερανού οδικής βοήθειας, περιλάμβανε ο σχεδιασμός 38χρονου, ο οποίος φέρεται να ενέχεται σε παράνομη μεταφορά αλλοδαπών και συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Θεσσαλονίκης.

Συγκεκριμένα, χθες το πρωί, αστυνομικοί εντόπισαν στην Παλαιά Εθνική Οδό Κιλκίς-Θεσσαλονίκης επιβατικό αυτοκίνητο, το οποίο ο οδηγός του σταμάτησε σε αγροτική οδό, στο ύψος του χωριού Πεντάλοφος, και αποβίβασε παράτυπους μετανάστες. Στη συνέχεια, ο οδηγός προχώρησε σε αλλαγή πινακίδων κυκλοφορίας, κινήθηκε μέχρι τη βιομηχανική περιοχή Αγχιάλου, όπου τον περίμενε όχημα οδικής βοήθειας, στο οποίο φόρτωσε το αυτοκίνητο.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας, πρόκειται για 38χρονο αλλοδαπό, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για παράνομη μεταφορά-προώθηση αλλοδαπών στο εσωτερικό της χώρας και αντίσταση, ενώ διαπιστώθηκε ότι δεν είχε δίπλωμα οδήγησης. Έπειτα από έρευνες που πραγματοποιήθηκαν, εντοπίστηκαν τρεις αλλοδαποί στερούμενοι ταξιδιωτικών εγγράφων. Ο συλληφθείς, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του, θα οδηγηθεί στον αρμόδιο εισαγγελέα.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα