back to top
17.1 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

17.1 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

ΑΕΚ και ΠΑΟΚ ψάχνουν αντίδραση στο Κύπελλο

Διαβάστε επίσης

Το κακό κλίμα που επικρατεί τις τελευταίες ημέρες στα στρατόπεδά τους θέλουν να αντιστρέψουν η ΑΕΚ και ο ΠΑΟΚ, οι οποίοι αναμετρώνται στο ΟΑΚΑ για τον 1ο ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας.

Η ΑΕΚ προέρχεται από τη βαριά ήττα 5-1 από τον Ολυμπιακό στο Μαρούσι, ενώ ο ΠΑΟΚ γνώρισε την ήττα με 3-0 από τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο. Η Ένωση καλείται να βγάλει αντίδραση, αφού μετά τον ΠΑΟΚ ακολουθεί το ντέρμπι με τον Άρη στη Θεσσαλονίκη που θεωρείται κομβικό για την έκβαση που θα έχει η διαδικασία των πλέι οφ στη Σούπερ Λίγκας. Από τη μεριά του, ο «Δικέφαλος του Βορρά» έχει μπροστά του την αναμέτρηση στην Τρίπολη με τον Αστέρα, ο οποίος τον είχε κερδίσει τον περασμένο Φεβρουάριο με 2-1.

Στο αγωνιστικό κομμάτι ο Μανόλο Χιμένεθ θα παρατάξει την ομάδα του με 4-3-3. Την εστία θα υπερασπιστεί ο Τσιντώτας, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Νταντσένκο, Νεντελτσιάρου, Σβάρνα και Λόπες. Την τριάδα στα χαφ θα αποτελέσουν οι Σιμάνσκι, Κρίστιτσιτς και Γαλανόπουλος. Στην επίθεση θα παίξουν στα άκρα Μάνταλος, Γκαρσία και στην κορυφή ο Ανσαριφάρντ.

Ο Πάμπλο Γκαρσία θα παρατάξει και εκείνος με 4-3-3. Κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Πασχαλάκης, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Βιεϊρίνια, Ίνγκασον, Κρέσπο και Μπάμπα. Στα χαφ θα αγωνιστούν οι Σβαμπ, Ντόουγκλας και Ελ Καντουρί. Στην επίθεση θα είναι οι Αντρίγια Ζίβκοβιτς, Τζόλης και Κρμέντσικ.

Διαιτητής της αναμέτρησης ορίστηκε ο Βούλγαρος Καμπάκοφ, με βοηθούς τους συμπατριώτες του Μαργκαρίτοφ, Χριστόφ και τέταρτο τον κ. Ευαγγέλου. Στο VAR θα είναι ο Ολλανδός Φαν Μπόεκελ και κ. Φωτόπουλος.

Σέντρα στις 20:00 με τηλεοπτική μετάδοση από το CosmoteSport 2.

Απόστολος Βαξεβανέλλης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα