back to top
20.4 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

20.4 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Ευχαριστήρια επιστολή Γκολομέεβ για την επίλυση του προβλήματος με την στρατιωτική του θητεία

Διαβάστε επίσης

Το πρόβλημα με την στρατιωτική θητεία του Κρίστιαν Γκολομέεβ, λύθηκε και ο Έλληνας πρωταθλητής θα μπορέσει να συνεχίσει προσηλωμένος την προετοιμασία του για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

Η περίπτωση του Γκολομέεβ, έγινε η αφορμή να περάσει νόμος που θα βοηθά στο μέλλον αθλητές που έχουν ανάλογα προβλήματα, δηλαδή πρέπει να παρουσιαστούν την χρονιά των Ολυμπιακών Αγώνων, αλλά και των Παγκοσμίων πρωταθλημάτων.

Ο Κρίστιαν Γκολομέεβ με επιστολή του στο ΑΠΕ – ΜΠΕ ευχαρίστησε τον υπουργό Εθνικής Άμυνας Νίκο Παναγιωτόπουλο και τον υφυπουργό Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη, για την πολύτιμη συνεισφορά τους, ενώ τόνισε ότι «απέδειξαν ότι λειτουργούν πρώτα ως άνθρωποι».

Ο Έλληνας πρωταθλητής ευχαρίστησε επίσης και το Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, για την ανάδειξη του προβλήματος και για το γεγονός ότι ο θεσμικός του ρόλος, λειτούργησε ευεργετικά στη λύση του προβλήματος.

Αναλυτικά η επιστολή του Κρίστιαν Γκολομέεβ στο ΑΠΕ – ΜΠΕ

«Θα ήθελα μέσα από την καρδιά μου να ευχαριστήσω θερμά τον υπουργό Εθνικής Άμυνας Νίκο Παναγιωτόπουλο και τον υφυπουργό Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη, για την πολύτιμη συνεισφορά τους, ώστε να βρεθεί άμεσα λύση στο πρόβλημα που αντιμετώπισα.

Στην συνέντευξή μου στο ΑΠΕ είχα δηλώσει ότι γνώριζα πως τόσο ο κ. Αυγενάκης όσο και ο κ. Παναγιωτόπουλος λειτουργούν πρώτα ως άνθρωποι και το απέδειξαν για μία ακόμη φορά.

Το πραγματικό ενδιαφέρον που έδειξαν με γεμίζει αισιοδοξία και μου δίνει ένα επιπρόσθετο κίνητρο. Δεν υπάρχει μεγαλύτερη χαρά και ικανοποίηση για έναν αθλητή, από το να γνωρίζει ότι η πολιτεία αναγνωρίζει τις θυσίες και τις προσπάθειες που κάνουμε, για να φέρουμε μια διάκριση στη χώρα μας.

Θα ήθελα επίσης να ευχαριστήσω ιδιαίτερα το Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων και το δημοσιογράφο Νίκο Λάκατα, για την ανάδειξη του προβλήματος. Ο θεσμικός και ταυτόχρονα σημαντικός ρόλος του Εθνικού Πρακτορείου της χώρας, για άλλη μια φορά λειτούργησε ευεργετικά.

Από την ημέρα που γνωστοποιήθηκε το πρόβλημά μου έως και σήμερα έχω λάβει πάρα πολλά μηνύματα, που σε συνδυασμό με την πολιτική στήριξη με κάνουν να ανυπομονώ για τους Ολυμπιακούς Αγώνες. Εκεί όπου θα παλέψω με όλες μου τις δυνάμεις κι εύχομαι να κάνω υπερήφανους όλους όσοι στάθηκαν σε αυτή τη δύσκολη στιγμή δίπλα μου.

Τέλος θα ήθελα να ευχαριστήσω τη δεύτερη οικογένειά μου τον Εθνικό Πειραιώς και τον πρόεδρο Γιάννη Πατλάκα, καθώς και τους χορηγούς μου Stoiximan, My Market, Speedo και την εταιρία αθλητικού marketing Pro Game, με την οποία συνεργάζομαι και όλο αυτό το διάστημα στάθηκαν δίπλα μου.
Σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου και ανανεώνουμε το ραντεβού μας για το Τόκιο!

Κρίστιαν Γκολομέεβ»

Απόστολος Βαξεβανέλλης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα