back to top
19.6 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

19.6 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Μαρτίνς: «Έχουμε ένα ανολοκλήρωτο πρότζεκτ»

Διαβάστε επίσης

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Πέδρο Μαρτίνς, μιλώντας στον πορτογαλικό ραδιοφωνικό σταθμό «tsf», αναφέρθηκε στο μέλλον του στον πάγκο των Πειραιωτών και μίλησε για πρότζεκτ που δεν έχει ολοκληρώσει ακόμα με τους «ερυθρόλευκους».

«Είναι μια ιδιαίτερα δύσκολη χρονιά. Παίζουμε σχεδόν δύο χρόνια ασταμάτητα. Παρότι έχουμε μακροπρόθεσμο πλάνο, μπορώ να πω ότι το σχεδιάζουμε ώρα με την ώρα, μέρα με τη μέρα επί 18 μήνες. Είναι μια υπέροχη εμπειρία γνώσης, έχουμε μεγαλώσει πολύ μαζί της. Έχουμε ένα σταθερό σύνολο, στο οποίο οι παίκτες ξέρουν τον προπονητή και ο προπονητής τους παίκτες».

Για το αν θα παραμείνει στους Πειραιώτες μέχρι τον Ιούνιου του 2022, όταν και λήγει το συμβόλαιό του απάντησε ότι «έχουμε ανολοκλήρωτο πρότζεκτ μπροστά μας».

Για την πρώτη του σεζόν στον Ολυμπιακό: «Ήταν απαραίτητο να κάνουμε μια πλήρη αναδιάρθρωση, να δημιουργήσουμε μια νέα φιλοσοφία για τον σύλλογο και την ομάδα. Δημιουργήθηκε το “μεγάλο σχέδιο “, το οποίο μας επέτρεψε να κατακτήσουμε αυτά που πετύχαμε. Πολλοί νέοι παίκτες, πολλές αποχωρήσεις και μια νέα φιλοσοφία, ένα εντελώς διαφορετικό έργο.

Η ομάδα έπαιξε καλά και έδειξε σημάδια ότι δημιουργείται ένα πολύ δυνατό γκρουπ. Το είχαν καταλάβει όλοι. Ο πρόεδρος, οι οπαδοί που είναι πάντα απαιτητικοί και μας υποστήριζαν. Υπήρχε υπομονή γιατί η ομάδα ανταποκρινόταν και έδινε αγώνες με μεγάλη ποιότητα, είχε εξέλιξη».

Για το Champions League: «Η ομάδα χτυπήθηκε από κορονοϊό σε κρίσιμες στιγμές στο Champions League. Αυτό ήταν που δεν μας επέτρεψε να μονομαχήσουμε με την Πόρτο για την πρόκριση στην επόμενη φάση. Η Σίτι και η Πόρτο ήταν οι καλύτερες ομάδες στον όμιλο και με την αξία τους κατάφεραν να περάσουν.

Με την Άρσεναλ είχαμε πρόβλημα στο κέντρο της άμυνας, με αποτέλεσμα να δυσκολέψει το έργο μας. Ήταν θετική πορεία, αλλά θέλαμε περισσότερα και θα προσπαθήσουμε τη νέα σεζόν».

Ανδρέας Χανιάς

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα