back to top
18.9 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

18.9 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Στην Προανακριτική Επιτροπή για τον Ν. Παππά καταθέτει ο Κ. Τόμπρας

Διαβάστε επίσης

Με την κατάθεση του Κυριάκου Τόμπρα, του ανθρώπου που εμφανίζεται ως διαμεσολαβητής μεταξύ του επιχειρηματία Χρήστου Καλογρίτσα και των λιβανέζικων κεφαλαίων της CCC με σκοπό τη συμμετοχή τους στο διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες, ξεκίνησαν οι εργασίες της προανακριτικής επιτροπής.

Σύμφωνα με πηγές από τη ΝΔ ο κ. Τόμπρας φέρεται να κατέθεσε ότι «ο Καλογρίτσας επιλέχθηκε επειδή είχε φιλική σχέση με την κυβέρνηση. Λεφτά δεν είχε, ωραίος να του δώσουν την Αδελφή τους σε γάμο δεν ήταν. Μόνο για αυτό τον επέλεξαν οι Χουρι».

Σύμφωνα με πηγές του ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Τόμπρας φέρεται να κατέθεσε ότι ποτέ δεν ήταν συνεργάτης του κ. Καλογρίτσα και πως εκείνος διαμεσολάβησε στην γνωριμία της οικογένειας Χούρι με τον επιχειρηματία Καλογρίτσα.. «την πρώτη χειραψία στην ζωή τους την έκαναν με την σύσταση την δική μου».

Αναφορικά με συνάντηση ΠΑΠΠΑ- Καλογρίτσα και Χούρι στο Μαξίμου, πηγές από τη ΝΔ αναφέρουν ότι ο μάρτυρας κατέθεσε ότι έγινε λίγες μόλις μέρες πριν τον διαγωνισμό των τηλεοπτικών αδειών το καλοκαίρι του 2016 και ότι εκεί οριστικοποιήθηκαν οι λεπτομέρειες για την προσπάθεια απόκτησης καναλιού φιλικού προς την τότε κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ. Ο ίδιος φέρεται να έχει υποστηρίξει πως δεν ήταν παρών προσωπικά στην επίμαχη συνάντηση, αλλά δηλώνει – κατά πληροφορίες – αυτήκοος μάρτυρας μέσω τηλεφώνου.

Νewsroom Aθήνα 9.84

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα