back to top
17.1 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

17.1 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Νίκη Αραμπατζή: Θα προχωρήσουμε στη λήψη κι άλλων αντίστοιχων πρωτοβουλιών, θα υπάρξει συνέχεια

Διαβάστε επίσης

Είδη τροφίμων και πρώτης ανάγκης και άλλα χρήσιμα είδη, τα οποία εξασφαλίστηκαν από τον ραδιομαραθώνιο που διοργάνωσε πριν από λίγους μήνες ο Αθήνα 9.84, παραδόθηκαν σήμερα στο ΚΥΑΔΑ.

«Ο σταθμός της πόλης, ο Αθήνα 9,84, συνεχίζει την παράδοση να αγκαλιάζει τις κοινωνικά ευάλωτες ομάδες και να ενισχύει τις κοινωνικές πολιτικές. Δεν θα μείνουμε στην συγκεκριμένη προσπάθεια του Ραδιομαραθωνίου, θα προχωρήσουμε στη λήψη κι άλλων αντίστοιχων πρωτοβουλιών, θα υπάρξει συνέχεια» δήλωσε στον Αθήνα 9.84 και στην Κατερίνα Παπαβασιλείου, η πρόεδρος του ΔΣ του Αθήνα 9,84 Νίκη Αραμπατζή.

Από την πλευρά του ο πρόεδρος του ΚΥΑΔΑ Γρηγόρης Λέων προσκεκλημένος του κεντρικού δελτίου έκανε λόγο για μια ιδιαίτερα ξεχωριστή μέρα: «Πρόκειται για μια εξαιρετική συνέργεια, η ιδέα ήταν του Αθήνα 9,84 και τη δεχθήκαμε με χαρά καθώς είχε χρόνια να γίνει ραδιομαραθώνιος για τον ΚΥΑΔΑ. Παραλάβαμε προϊόντα βάση των ωφελουμένων και τις ανάγκες τους και πετύχαμε να μην χαθεί ούτε ένα ευρώ. Όπως είπε η πρωτοβουλία ήταν πολύ σημαντική γιατί ο ΚΥΑΔΑ κατάφερε να στηρίξει.

 

 

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα