back to top
23.4 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

23.4 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

Υποτονική η κίνηση στην Ερμού

Διαβάστε επίσης

Υποτονική παρουσιάζεται σήμερα η κίνηση στον εμπορικό δρόμο της Ερμού, με τους καταναλωτές να προσέρχονται μόνο με ραντεβού για τις αγορές τους.

Οι καταστηματάρχες αναμένουν αναθέρμανση της αγοράς μέσα στο Σαββατοκύριακο και από την ερχόμενη Μεγάλη Εβδομάδα πριν το Πάσχα. Οι καταναλωτές ξεκίνησαν ήδη τις αναγνωριστικές επισκέψεις στην Ερμού, συγκρίνοντας τις τιμές στις βιτρίνες των
καταστημάτων. Οι περισσότεροι δηλώνουν ότι θα ψωνίσουν μέσα στην Μεγάλη Εβδομάδα και θα περιοριστούν στα απαραίτητα είδη, κυρίως είδη ένδυσης και υπόδησης, καθώς δεν υπάρχουν τα οικονομικά περιθώρια για περιττά έξοδα. Υπάρχουν μάλιστα και ορισμένοι που δηλώνουν ότι «αυτό το Πάσχα δεν θα προβούν για πρώτη φορά τέτοια περίοδο σε αγορές, λόγω οικονομικής στενότητας.

Όσον αφορά τις τιμές, οι καταναλωτές θεωρούν ότι θα μπορούσαν να είναι χαμηλότερες, συγκριτικά με την παγκόσμια οικονομική κρίση λόγω κορονοϊού.

Οι αγορές στον πεζόδρομο της Ερμού γίνονται με την μέθοδο του “click away” και κατόπιν του ραντεβού, με τους καταναλωτές που προσέρχονται στα καταστήματα να δίνουν στην είσοδο τα στοιχεία τους ή να επιδεικνύουν στα τηλέφωνα τους το σχετικό μήνυμα επιβεβαίωσης.

Στον πεζόδρομο της Ερμού υπάρχουν πεζά περίπολα της ΕΛ.ΑΣ και της Δημοτικής Αστυνομίας.

Κώστας Κορέλλης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα