back to top
20.5 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

20.5 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Με κορονοϊό βουλευτής του ΚΙΝΑΛ που είχε εμβολιαστεί πριν 2,5 μήνες

Διαβάστε επίσης

Συμπτώματα κορoνοϊού παρουσίασε ο βουλευτής του ΚΙΝΑΛ, Γιώργος Φραγγίδης, ο οποίος είχε εμβολιαστεί με την ιδιότητα του γιατρού πριν από 2,5 μήνες.

Την είδηση γνωστοποίησε ο ίδιος με ανάρτησή του στο Facebook, ενώ στο κόμμα και στη Βουλή θα ενεργοποιηθούν τα πρωτόκολλα ιχνηλάτισης, για όσους ήρθαν σε επαφή μαζί του.

Τα πρώτα συμπτώματα εμφανίστηκαν το μεσημέρι της Τρίτης στην Αθήνα, όπου είχε μεταβεί από την Κυριακή για να παραστεί στη Βουλή. Στο ξενοδοχείο, όπου διέμενε, διαπίστωσε πως είχε ανεβάσει λίγο πυρετό.

Το μεσημέρι της Τετάρτης δεν είχε εμφανίσει πυρετό, αλλά το βράδυ ανέβασε και πάλι 38, αφού είχε ήδη επιστρέψει στο Κιλκίς. Τα δύο self tests από το φαρμακείο έδειξαν πως ο βουλευτής ήταν θετικός και αμέσως επικοινώνησε με τον ΕΟΔΥ και επισκέφθηκε το 424 στρατιωτικό νοσοκομείο.

Ο μοριακός έλεγχος επιβεβαίωσε το θετικό αποτέλεσμα και αμέσως, ενημερώθηκε ο ΕΟΔΥ, η Βουλή και όλες οι επαφές που είχε ο βουλευτής το τελευταίο διάστημα.

Στην ανάρτησή του ο κ. Φραγγίδης αναφέρει:

«Φίλες και φίλοι,

Μετά από κάποια ήπια συμπτώματα που είχα, έκανα σήμερα μοριακό τεστ για τον κορονοϊό και βγήκε θετικό. Έχω κάνει το εμβόλιο εδώ και 2,5 μήνες και οι πιθανότητες να μεταδώσω τον ιό δεν είναι μεγάλες (σύμφωνα μάλιστα με τους Ισραηλινούς ειδικούς, ένας εμβολιασμένος ενδέχεται να νοσήσει ελαφρά αλλά όχι να μεταδώσει τον κορωνοϊό).

Ωστόσο, θεωρώ χρέος μου απέναντι στην κοινότητα, εκτός από την απαραίτητη ενημέρωση που ήδη έχω κάνει στον ΕΟΔΥ, να το γνωστοποιήσω και μέσω του Facebook. Φυσικά, θα ακολουθήσω τον απαραίτητο χρόνο καραντίνας. Ο ιός είναι πολύ πονηρός και ανθεκτικός και πρέπει να προσέχουμε πολύ. Εύχομαι σε όλους Καλό Πάσχα, με υγεία και υπομονή. Όλα θα πάνε καλύτερα».

Πηγή: protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα