back to top
17.1 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

17.1 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Συλλογή φαρμάκων για το κοινωνικό φαρμακείο του ΚΥΑΔΑ

Διαβάστε επίσης

Μια νέα πρωτοβουλία του Αθήνα 9.84 για την στήριξη των συμπολιτών μας που έχουν ανάγκη ξεκίνησε σήμερα. Συγκεκριμένα, όπως ανακοίνωσε η πρόεδρος του σταθμού Νίκη Αραμπατζή, ενημερώνοντας σχετικά το Δημοτικό Συμβούλιο, ο Αθήνα 984 σε συνέργεια με τις επτά δημοτικές κοινότητες θα συλλέξουν φάρμακα τα οποία θα διαθέσουν στο κοινωνικό φαρμακείο του ΚΥΑΔΑ.

“Μαζεύουμε όλοι μαζί φάρμακα τα οποία τα έχουμε σπίτι μας και δεν τα χρησιμοποιούμε και φυσικά δεν έχουν λήξει” ανέφερε η κ. Αραμπατζή ενώ συνεχάρη την πρόεδρο της α’ Δημοτικής Κοινότητας η οποία είχε την έμπνευση της συγκεκριμένης δράσης, η οποία θα ολοκληρωθεί στο τέλος του επόμενου μήνα. “Ο Αθήνα 9.84είναι δίπλα σε αυτή την προσπάθεια επικοινωνιακά. Συνεχώς- και μέσα από το πρόγραμμα και με σποτάκια -και με ολυμπιονίκες που θα γυρίσουν σποτάκια μέσα στο επόμενο διάστημα- θα παρακινούμε τον κόσμο για να μαζέψουμε φάρμακα για τους ανθρώπους που το έχουν πραγματικά ανάγκη” σημείωσε η Νίκη Αραμπατζή.

Το θέατρο της Δευτέρας

Παράλληλα, στο πλαίσιο του νέου ραδιοφωνικού project του Αθήνα 9.84, απόψε στις εννέα, θα “ανέβει” η ραδιοφωνική θεατρική παράσταση “Το τάβλι” με τον Γεράσιμο Σκιαδαρέση και τον Ιεροκλή Μιχαληλίδη. “Θυμίζω ότι συνεχίζει το μεγάλο πολιτιστικό project του Αθήνα 984 σαν προάγγελος και της μεγάλης προγραμματικής που έχει ο Δήμος Αθηναίων με τους δύο φορείς, τον ΟΠΑΝΔΑ και την ΤΕΧΝΟΠΟΛΗ” σημείωσε η πρόεδρος του Αθήνα 9.84.

Την υπεράσπιση δημοτικών συμβούλων που μήνυσε η Χρυσή Αυγή προτίθεται να αναλάβει η Νίκη Αραμπατζή

Την πρόθεση να αναλάβει την υπεράσπιση των δημοτικών συμβούλων στους οποίους έχει ασκηθεί μήνυση από την Χρυσή Αυγή εξέφρασε η Νίκη Αραμπατζή. “θα ήθελα, να θέσω εαυτόν από επαγγλεματικής ιδιότητας, προς την υπεράσπιση συμβούλων που, αυτή την στιγμή, ελέγχονται ως ύποπτοι μετά από μήνυση που έχει υποβάλει η ΧΑ” τόνισε η κ. Αραμπατζή.

Μάγδα Μπουλούκου

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα