back to top
18.8 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

18.8 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

Πρώτος στόχος της Γουλβς ο Μαρτίνς

Διαβάστε επίσης

Ο Πέδρο Μαρτίνς φέρεται να είναι στις πρώτες επιλογές της Γουλβς σε περίπτωση που αποχωρήσει ο Νούνο Εσπίριτο Σάντο, σύμφωνα με όσα αναφέρουν δημοσιεύματα.

Ο Πέδρο Μαρτίνς έχει κάνει εξαιρετική δουλειά εδώ και τρία χρόνια στον Ολυμπιακό και το έργο του δεν περνάει απαρατήρητο. Σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα στο “ΦΩΣ” που επικαλείται πηγές από την Αγγλία, ο Μαρτίνς φέρεται να είναι η πρώτη επιλογή της Γουλβς για το καλοκαίρι, σε περίπτωση που ο Νούνο Εσπίριτο Σάντο αποτελέσει παρελθόν.

Ο νυν τεχνικός των λύκων ενδιαφέρει την Τότεναμ που είναι χωρίς προπονητή μετά την απόλυση του Ζοσέ Μουρίνιο και δεν αποκλείεται να συνεχίζει την καριέρα του στα σπιρούνια. Εφόσον συμβεί αυτό, τότε ο Πέδρο Μαρτίνς είναι πιθανό να απασχολήσει τη Γουλβς, καθώς οι διοικούντες της ομάδας έχουν πολύ καλή άποψη για τον προπονητή του Ολυμπιακού, από τα παιχνίδια των δυο ομάδων πέρσι στους «16» του Europa League. Το δημοσίευμα μάλιστα αναφέρει πως ήδη στο γραφείο μάνατζερ που εκπροσωπεί τον Πέδρο Μαρτίνς έχει γίνει σχετική κρούση.

Απόστολος Βαξεβανέλλης

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα