back to top
19.9 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

19.9 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Επικηρύχθηκαν με 300.000 ευρώ οι δράστες της δολοφονίας στα Γλυκά Νερά

Διαβάστε επίσης

Με 300.000 ευρώ επικηρύχθηκαν από την ΕΛ.ΑΣ. οι δράστες του αποτρόπαιου εγκλήματος στα Γλυκά Νερά.

Ειδικότερα με σημερινή Κοινή Υπουργική Απόφαση του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη και του Αναπληρωτή Υπουργού Οικονομικών, Θεόδωρου Σκυλακάκη, προκηρύχθηκε χρηματική αμοιβή ύψους τριακοσίων χιλιάδων (300.000€) ευρώ, σε οποιονδήποτε παράσχει στοιχεία και πληροφορίες σε αρμόδια Αρχή που θα οδηγήσουν, στο πλαίσιο των ερευνών που βρίσκονται σε εξέλιξη, στη σύλληψη των δραστών ληστείας μετά φόνου σε βάρος 20χρονης γυναίκας, που διεπράχθη σήμερα, Τρίτη 11 Μαΐου, μέσα στην οικία της στα Γλυκά Νερά Αττικής. Παρακαλείται όποιος πολίτης γνωρίζει οτιδήποτε σχετικό να επικοινωνήσει με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 210-6442694 και 210-6411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής. Σημειώνεται ότι, τα πρόσωπα που θα παράσχουν πληροφορίες θα εξασφαλιστεί ανωνυμία έναντι κάθε Αρχής και οποιουδήποτε τρίτου.

ΕΛ.ΑΣ.: Σπάνια για τα δεδομένα της χώρας μας η τόση βαρβαρότητα

Για ειδεχθές έγκλημα με ιδιαίτερη αγριότητα και βαρβαρότητα που είναι σπάνια για τα δεδομένα της χώρας μας, κάνει λόγο ο εκπρόσωπος της Ελληνικής Αστυνομίας Θεόδωρος Χρονόπουλος αναφερόμενος στη δολοφονία της 20χρονης μητέρας στα Γλυκά Νερά.

Ειδική ομάδα ανέλαβε τις έρευνες

Όπως επισημαίνει ειδική ομάδα αξιωματικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής ανέλαβε τις έρευνες προκειμένου να εξιχνιάσει την υπόθεση και να οδηγήσει τους δράστες στη Δικαιοσύνη.

Ολόκληρη η δήλωση του εκπροσώπου της ΕΛ.ΑΣ.

«Η δολοφονία της 20χρονης μητέρας σήμερα το πρωί είναι ένα ειδεθχές έγκλημα που διαπράχθηκε με ιδιαίτερη αγριότητα. Τόση βαρβαρότητα είναι σπάνια για τα δεδομένα της χώρας μας.

Ο σύζυγος κατάφερε και ειδοποίησε τις Αρχές οι οποίες ανταποκρίθηκαν άμεσα.

Από την πρώτη στιγμή παρασχέθηκε ψυχολογική υποστήριξη και ιατρική παρακολούθηση προς τα μέλη της οικογένειας.

Η κινητοποίηση της Ελληνικής Αστυνομίας υπήρξε άμεση.

Ειδική ομάδα αξιωματικών της διεύθυνσης ασφάλειας Αττικής ανέλαβε τις έρευνες προκειμένου να εξιχνιάσει την υπόθεση και να οδηγήσει τους δράστες στη Δικαιοσύνη.

Εκφράζουμε τα ειλικρινή συλλυπητήριά μας τόσο στους οικείους όσο και στην οικογένεια της κοπέλας».

Υπενθυμίζεται ότι οι κακοποιοί εισέβαλαν στο σπίτι λίγο μετά τις 04:00 σκοτώνοντας τον σκύλο της οικογένειας, ακολούθως βασάνισαν μέχρι θανάτου την άτυχη γυναίκα προκειμένου να τους αποκαλύψει που υπάρχουν χρήματα ή κοσμήματα, ενώ προηγουμένως έδεσαν τον σύζυγό της.

Σημειώνεται ότι το μωρό της οικογένειας είναι καλά στην υγεία του.

Δημήτρης Πέρρος

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα