back to top
17.4 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

17.4 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Όπου φύγει-φύγει – «Ζεσταίνουν τις μηχανές» οι Αθηναίοι για τις πρώτες εξορμήσεις

Διαβάστε επίσης

Η αντίστροφη μέτρηση για την άρση των περιοριστικών μέτρων ξεκίνησε για πολλούς Αθηναίους, οι όποιοι δηλώνουν ότι έχουν προγραμματίσει ήδη από την Παρασκευή το απόγευμα να εγκαταλείψουν το «κλεινόν άστυ».

«Ούτε μια μέρα χαμένη», σημειώνει χαρακτηριστικά η πλειοψηφία, θέλοντας να καταδείξει ότι από αύριο που γίνεται η άρση των περιοριστικών μέτρων έχουν προγραμματίσει να εκμεταλλευτούν το διήμερο με μια απόδραση εκτός Αθηνών. Κάποιοι άλλοι τονίζουν ότι « αύριο θα αποφασίσουν με την οικογένεια για το εάν και που θα πάνε μέσα στο Σαββατοκύριακο».

Οι περισσότεροι, όπως δηλώνουν, θα φύγουν για τις εξοχικές τους κατοικίες, είτε θα επισκεφθούν σπίτια συγγενών και φίλων στην επαρχία, δεδομένου ότι επιτρέπονται ξανά οι μετακινήσεις από περιφέρεια σε περιφέρεια. Κάποιοι άλλοι, όπως αναφέρουν, θα εκμεταλλευτούν την άρση των περιοριστικών μέτρων από αύριο με μια διήμερη απόδραση ( το Σαββατοκύριακο) σε κοντινά νησιά του Αργοσαρωνικού.

Όσον αφορά την περίοδο του “lock down”, οι περισσότεροι κρίνουν υπερβολική την απόφαση που φτάσαμε ως εδώ, με τα περιοριστικά μέτρα που κράτησαν περίπου 6.5 μήνες.

Κώστας Κορέλλης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +

spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα