back to top
23 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

23 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Webinar για την κρυπτοοικονομία από το Κολλέγιο Ανατόλια

Διαβάστε επίσης

«Μην περιμένετε το μέλλον να σας προλάβει. Μάθετε όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τα bitcoin, το blockchain, τα NFTs και όλες τις άλλες, για πολλούς, άγνωστες λέξεις, που εμφανίζονται πλέον παντού», καλεί τους πολίτες το Κολλέγιο Ανατόλια.

Συγκεκριμένα το Γραφείο Αποφοίτων του Κολλεγίου Ανατόλια διοργανώνει το διαδικτυακό #Learnwithanalum, την Τρίτη 18 Μαΐου, 2021, στις 7.00 μ.μ., κατά την διάρκεια του οποίου ο Γιώργος Κωνσταντόπουλος, research partner στην Paradigm, εταιρεία επιχειρηματικού κεφαλαίου με βάση το Σαν Φρανσίσκο, θα μυήσει τους συμμετέχοντες  στον άγνωστο κόσμο της κρυπτο-οικονομίας, εξηγώντας: τι είναι το Blockchain, το Crypto και τα NFTs; τι ακριβώς είναι η Κρυπτο-οικονομία; και αν χρειάζεται να ασχοληθούμε με το Bitcoin.

Η εργασία του κ. Κωνσταντόπουλου περιλαμβάνει ανάπτυξη λογισμικού, έρευνα και σχεδίαση μηχανισμών και επενδύσεις σε crypto startups. Στο παρελθόν εργάστηκε ως ανεξάρτητος σύμβουλος σε crypto startup εταιρείες όπως είναι οι Ripple, Keep Network, Aragon, Celo, Loom Network, Aleo και άλλες. Η δουλειά του έχει παρουσιαστεί σε μεγάλα πανεπιστήμια όπως το Stanford και το MIT.

Δηλώσεις συμμετοχής εδώ

Καλλιόπη Ασλανίδου

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα