back to top
23.4 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

23.4 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Λαϊκή αγορά Ζωγράφου: Αυξημένη κίνηση, όλα τα μέτρα προστασίας

Διαβάστε επίσης

Ιδιαίτερα αυξημένη παρουσιάζεται σήμερα η κίνηση σε μια από τις μεγαλύτερες λαϊκές αγορές, στην περιοχή του Ζωγράφου, με ενθαρρυντικό το στοιχείο της τήρησης των μέτρων προστασίας από παραγωγούς και καταναλωτές. Στην λαϊκή αγορά έκαναν σήμερα την εμφάνιση τους πολλά προϊόντα της εποχής, όπως καρπούζι, βερύκοκα και μούσμουλα και κεράσια.

Παραγωγοί και καταναλωτές τηρούν στο ακέραιο τις αποστάσεις και στους πάγκους δεν καταγράφεται συνωστισμός, παρά την αυξημένη κίνηση. Οι παραγωγοί φροντίζουν σε κάθε περίπτωση να τηρούνται τα μέτρα προστασίας και σε πολλές περιπτώσεις κάνουν υποδείξεις στους καταναλωτές να φορούν σωστά την μάσκα καλύπτοντας και τη μύτη.

Στην λαϊκή αγορά βγήκαν στους πάγκους και τα φρούτα εποχής, με τις τιμές να είναι φυσικά ανεβασμένες. Το καρπούζι κοστίζει από 1.20 ευρώ- 1.50 ευρώ το κιλό, τα μούσμουλα κυμαίνονται από 3.50-4.00ευρώ το κιλό, τα βερύκοκα από 3-4 ευρώ το κιλό, τα κεράσια στα 3.50 ευρώ το κιλό.

Στις υπόλοιπες τιμές, ενδεικτικά να σημειώσουμε ότι οι πατάτες (6 κιλά) κοστίζουν 5 ευρώ, φασολάκια φρέσκα ξεκινούν από 3,50 ευρώ το κιλό, τα πορτοκάλια «έπεσαν» στα 50 λεπτά το κιλό, τα κολοκυθάκια πωλούνται 1 ευρώ το κιλό και οι μελιτζάνες στο 1.50 ευρώ το κιλό.

Κώστας Κορέλης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα