back to top
15.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

15.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Επιχείρηση καθαριότητας-απολύμανσης στο Γκάζι από το Δήμο Αθηναίων

Διαβάστε επίσης

Στην πλατεία Περσεφόνης στο Γκάζι στην 3η Δημοτική Κοινότητα της πόλης πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή το πρωί συντονισμένη επιχείρηση καθαριότητας και αποκατάστασης από συνεργεία του Δήμου Αθηναίων.

Υλοποιώντας τον σχεδιασμό του Δήμου, οι εργαζόμενοι προχώρησαν από τις 7.30 το πρωί και για περίπου τρεις ώρες νωρίς σε καθαριότητα των χώρων της πολυσύχναστης πλατείας.

Υπάλληλοι του τομέα καθαριότητας του δήμου έπλυναν και απολύμαναν τους χώρους με τη βοήθεια πλυστικών μηχανημάτων πεπιεσμένου νερού. Επίσης «σαρώθηκαν» οι γύρω δρόμοι και πεζόδρομοι.

Παράλληλα συνεργείο έβαψε τα παρτέρια, ενώ καθαρίστηκαν μπογιές και γκράφιτι από πού βρίσκονταν σε σημεία στην πλατεία. Ταυτόχρονα εργαζόμενοι περιποιήθηκαν τα φυτά και καθάρισαν το χώρο.

Θετικά υποδέχτηκαν κάτοικοι και καταστηματάρχες τη δράση του δήμου Αθηναίων. «Από την στιγμή που άνοιξαν τα καταστήματα και γέμισε πάλι κόσμο η πλατεία είναι θετικό ότι ο δήμος τη διατηρεί καθαρή και την απολυμαίνει», ανέφερε στον Αθήνα 9.84 ιδιοκτήτης καφετέριας στην κεντρική πλατεία στο Γκάζι. «Ελπίζουμε να συνεχιστεί και τους καλοκαιρινούς μήνες η συστηματική καθαριότητα» μας ανέφερε κάτοικος της περιοχές.

Ανάλογες συντονισμένες επιχειρήσεις του Δήμου Αθηναίων σε πλατείες, πάρκα, πεζόδρομους και άλλα πολυσύχναστα σημεία της πόλης πραγματοποιούνται σε καθημερινή βάση. Οι συγκεκριμένες δράσεις σε συνδυασμό με τις Κυριακάτικες μεγάλες παρεμβάσεις σε όλες τις Δημοτικές Κοινότητες αλλά και το καθημερινό πρόγραμμα για την καθαριότητα βελτιώνουν την εικόνα της πόλης δημιουργώντας ταυτόχρονα και ένα αίσθημα υγειονομικής ασφάλειας στους πολίτες εν μέσω της πανδημίας.

Παναγιώτης Θεοδωρόπουλος

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα