back to top
19.6 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

19.6 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Μήνυση Ν. Παππά κατά Στ. Κελέτση: «Τα πρακτικά της Επιτροπής δεν είναι το τεφτέρι του για τα ψώνια»

Διαβάστε επίσης

Μήνυση για αλλοίωση των πρακτικών της προανακριτικής επιτροπής της Βουλής με τη οποία στρέφεται κατά του προέδρου της Σταύρου Κελέτση, κατέθεσε ο Νίκος Παππάς στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου.

Ο κ.Παππάς , υποστηρίζει ότι έχουν αφαιρεθεί από τα πρακτικά ουσιώδεις δηλώσεις του Χρήστου Καλογρίτσα περί sms.

«Η διαδικασία αυτή μπορεί να εξελίσσεται σε μία παρωδία σε έναν τραγέλαφο και σε έναν πολιτικό κόλαφο για τους εμπνευστές της. Δεν θα επιτρέψουμε όμως η παρανομία να γίνει μία καθημερινότητα» ανέφερε αμέσως μετά ο Νίκος Παππάς, προσθέροντας «Καταθέσαμε μήνυση κατα του Προέδρου της Επιτροπής του κ.Κελέτση, ο οποίος έχει ομολογήσει ότι κατά το δοκούν θα σβήνει και θα γράφει από τα πρακτικά λες και τα πρακτικά είναι το τεφτέρι του για τα ψώνια. Αυτό το πράγμα δεν θα γίνει ανεκτό και στέλνουμε ένα απολύτως ξεκάθαρο μήνυμα. Καθένας θα έρθει ενώπιον των ευθυνών του».

«Τα πρακτικά της Βουλής δεν είναι κτήμα κανενός. Η ιστορία δεν μπορεί να παραχαραχτεί από οποιονδήποτε» ανέφερε ο δικηγόρος του κ. Παππά Βαγγέλης Γεωργακόπουλος, εν.ω ο συνάδελφός του Γιάννη Μαντζουράνης δήλωσε χαρακτηριστικά «Τα πρακτικά της Βουλής δεν είναι σχέδιο ερωτικής επιστολής του Προέδρου ή οποιουδήποτε άλλου που μπορεί να γράφει και να σβήνει. Η επιτροπή λειτουργεί ως εισαγγελική αρχή. Εφαρμόζει και υποχρεούται να εφαρμόζει τον κώδικα ποινικής δικονομίας. Η μαρτυρική κατάθεση όταν, είναι ένορκη είναι ένα αποδεικτικό μέσο το οποίο πρέπει να καταγράφεται με ακρίβεια. Αυτό δεν μπορεί να το παραβιάζει όύτε ο πρόεδρος ούτε κανένας άλλος και όποιος το παραβιάζει διαπράττει ποινικά αδικήματα».

Μίνα Μουστάκα

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα