back to top
18 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

18 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Προανακριτική: Νέο email με N. Παππά παρουσίασε ο Χρ. Καλογρίτσας

Διαβάστε επίσης

Νέο email που φέρεται να αντάλλαξε με το Νίκο Παππά προσκόμισε σήμερα στην προανακριτική επιτροπή της Βουλή, που ερευνά τις τηλεοπτικές άδειες, ο Χρήστος Καλογρίτσας.

Σύμφωνα με πηγές από τη ΝΔ, στο επίμαχο μήνυμα ο κ. Καλογρίτσας φέρεται να λέει στον κ. Παππά να πάρει τον Σάμερ Χούρι να πιέσει στο Λονδίνο «να το στείλουν κατά προτεραιότητα, γιατί είναι κάτι, άγνωστο τι, για την ελληνική κυβέρνηση».

Ο επιχειρηματίας φέρεται να επανήλθε και στις συναντήσεις που είχε με υποψηφίους στον διαγωνισμό για τις άδειες, όπως τους κυρίους Κοντομηνά και Μαρινάκη, που σύμφωνα με τον ίδιο τους έβλεπε κατόπιν εντολών του πρώην υπουργού Επικρατείας.

Σύμφωνα με πηγές από τη ΝΔ, ο κ.αλογρίτσας δήλωσε προδομένος από το Νίκο Παππά, καθώς φέρεται να κατέθεσε ότι ο πρώην υπουργός και η ομάδα του τον έβγαλαν από το εγχείρημα, δίνοντάς του το «φιλί του Ιούδα».

Επίσης σύμφωνα με τις ίδιες πηγές ο κ. Καλογρίτσας δάνεισε χρήματα για την εφημερίδα Ντοκουμέντο και πρωταγωνιστικό ρόλο σε αυτή την χρηματοδότηση είχε πάλι ο Νίκος Παππάς.

Νewsroom Aθήνα 9.84

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα